BIST 9.643
DOLAR 32,51
EURO 34,64
ALTIN 2.480,09
HABER /  GÜNCEL

Boğaz'da akıl sır ermeyen ölüm!

17 yaşındaki Veysel Geçen denizden çıkışta, sahildeki cadde aydınlatma lambasından kaçak yapan elektriğe kapılarak hayatını kaybetti.

Abone ol

Baltalimanı'nda Sakıp Sabancı Caddesi üzerinde dün saat 23.00 sıralarında meydana gelen olayda, bir kuaförde çalışan Veysel Geçen, denizde bir süre yüzdü. Daha sonra sahile çıkan Veysel Geçen, yol kenarındaki çelik bariyer halatlarına dokunduğu sırada kaçak yapan elektrik akımına kapıldı.

bogazda-akilalmaz-olum--2495305.jpgYere düşen Veysel Geçen’i gören çevredekiler önce sara krizi geçirdiğini sandılar. Önce yoldan geçen bir doktor müdahale etti. Olay yerine 112 ambulansı çağrıldı. Veysel Geçen, önce Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradan sevk edildiği Maslak’ taki Acıbadem Hastanesi’ne götürülen Veysel Geçen, yolda hayatını kaybetti. İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsiden sonra cenazesi ailesine teslim edilen Veysel Geçen, yarın Küçükarmutlu Cemevi’nde düzenlenecek törenden sonra Kilyos Mezarlığı’nde toprağa verilmesi bekleniyor.

AYDINLATMA LAMBASI İLE BARİYER HALATLAR BİTİŞİK

Çevredeki bir kafeteryada vale olarak çalışan Halil İbrahim Uygun, "Saat 03.00’te işten çıkıyorum. Olaydan sonra elektrik idaresi görevlilere geldi. Aydınlatma lambasında çalışırken kıvılcımlar çıkıyordu. Bunu çevredeki diğer arkadaşlar da gördü" dedi.

Bu arada onarımı yapılan aydınlatma lambası direği ile çelik halat bariyerlerin hala birbirine dokunduğu dikkat çekti.

Küçükarmutlu’daki evinde gözyaşı döken anne Fadime Geçen, "Oğlum 23 Ağustos’ta 18 yaşına basacaktı. Dün gece komşumun çocuğu geldi. Kötü bir olay olduğunu, oğluma ceryan çarptığını söylediler. Hastanede ölüm haberini aldım. Ben yavrumu geri istiyorum. Başka bir şey istemiyorum. Şikayetçiyim" dedi.