BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,66
ALTIN 2.390,91
HABER /  GÜNCEL

Bodrum'dan renkli yılbaşı görüntüleri

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yeni yıl çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bodrumlular, 2013'e Şevval Sam'ın verdiği konser ile girdi.

Abone ol

Şeval Sam Konseri'ni Bodrum Belediye Başkanı DP'li Mehmet Kocadon, CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın ve aralarında yabancı turistlerinde bulunduğu yaklaşık 6 bin kişi büyük bir ilgi ile izledi.

Sam'ı izlemek için Belediye Meydanı'na sığmayan kalabalık Belediye Meydanı'na kadar uzadı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Sam'ın konserinde söylediği `Ben Seni Sevdiğumi', `Gelevar Deresi', `Şimdi Uzaklardasın', `Söyleyemem Derdimi' ve `Karadır Kaşların' şarkılarına seyircilerde coşku ile eşlik etti. Sam sahnede ziller çaldı, Karadeniz türküleri söyledi. Halay çekti, göbek attı. Taktığı renkli gözlükler ve Noel anne şapkası ile renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Saatler 24.00'ü gösterdiği Şevval Sam ile birlikte sahneye çıkan Başkan Kocadon, sanatçıya çiçek vererek teşekkür etti. Yaklaşık on dakika süren havai fişek gösterisi altında konuşan Kocadon "Dil, din, ırk, millet ayrımı olmadan bir yılı geride bırakarak yeni bir yıla giriyoruz. İşte bu meydandaki kalabalığın coşkusu, sevinci ve neşesi kadar demokrasimizin de yeni yılda böyle coşkulu sevgili saygılı olması en büyük dileğimiz" dedi.

NİKAHTAN SONRA BARLAR SOKAĞINA KOŞTULAR

Yaklaşık sekiz yıldır birlikteliklerini yeniyıla girmeden bir saat önce nikah masasında noktalayan işadamı 52 yaşındaki Yaşar Özcan ile 36 yaşındaki turizmci eşi Nagehan Özcan soluğu barlar sokağında aldı. Davul zurna eşliğinde Bodrum sokaklarında dans ederek ve oynayarak gezen gelin ile damadın oyunlarına vatandaşlarda alkışlarla eşlik etti.

EĞLENCEYE GELDİLER EVLERİNE DÖNEMEDİLER

Saat 24.00'de sona eren konserin ardından binlerce kişi Barlar sokağındaki eğlence mekanlarına akın etti. Sabaha kadar süren eğlenceler sırasında aşırı alkol alan gençlerin yardımına yine 112 acil yardım ekipleri koştu. Birçok kişi aşırı alkol nedeni ile evin veya otelin yolunu bulamazken, eğlence mekanlarından 112 acil ekibinin sedyesi ile hastaneye götürülenler dikkat çekti. Barlar sokağında sekiz alkollü genç ambulans ile Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

YAĞMURDA EĞLENCEYİ DURDURAMADI.

Saat 01.00'den sonra başlayan sağanak yağışta tatilcilerin eğlencelerini bozamadı. Şemsiyelerle barlar sokağında ve Bodrum Kalesi manzaralı Kumbahçe sahilindeki kafeterya ve restoranların sahillerinde oturanlar şemsiyelerin altında yemeklerini yedi, sahilde yakılan ateşlerin etrafında dans edip sabaha kadar eğlendi. Barlar sokağında çılgınca eğlenen gençler renkli görüntüler oluşturdu. Aşırı alkol alan gençler baygınlık geçirirken, bazı vatandaşlarda çıkan kavgalarda yaralandı. Polisler çıkan kavgaları büyümeden önlemeyi başardı.