BIST 9.965
DOLAR 32,38
EURO 34,76
ALTIN 2.427,43
HABER /  DÜNYA

Bodrum’da İnna İzdihamı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sahne alan dünyaca ünlü sanatçı İnna konserinde izdiham yaşandı. <br/>2008 yılından buyana çıkardığı albümlerle d...

Abone ol

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sahne alan dünyaca ünlü sanatçı İnna konserinde izdiham yaşandı.
2008 yılından buyana çıkardığı albümlerle dünya müzik listelerinde yer alan İnna Ambrosia otel’in sponsorluğun da Pasha clup’te konser verdi. İnna söylediği şarkılar ile Bodrum’u coşturdu. Yaklaşık 3 bin kişinin izlediği konserde izdiham oluştu. Clupte adım atacak yer kalmazken mekan dışında ise İnna hayranları fotoğraf çekmek için birbiri ile yarıştı. Mekan önüne doluşan insanlar adeta insan selini aratmadı. Clup önüne gelen aracının çevresini çeviren Hayranları nedeniyle yaklaşık 10 dakika otomobilden inemedi. Kordonu oluşturan güvenlik görevlileri İnna’ın mekana girmesi için etten duvar ördü. Sahneye çıkan ünlü sanatçı söylediği şarkılarla mekanda eğlenmeye gelen yerli yabancı turistlere unutulmaz bir gece yaşattı. Söylediği şarkılarla yerinde duramayan hayranları dans etmekten kendilerini alamadı. Adım atacak yer olmayan clupte yaklaşık 2 saat sahnede kalan dünyaca ünlü sanatçı yaptığı dans şovlarıyla da göz doldurdu.
Gazetecilerin sorularını da yanıtladı İnna Bodrum’u çok beğendiğini söyleyerek “burada olmaktan çok mutluyum. Bodrum çok güzel”ifadelerini kullandı.
İstanbul’da neden klip çektiğini hakkında da bilgi veren İnna, “Türkiye’yi çok seviyorum Türk insanını çok seviyorum bu yüzdende İstanbul’da klip çekmek istedim ve çok güzel bir klip olduğunu”dedi.

TÜRK ERKEKLERİ ÇOK CENTİLMEN
Türk erkeklerini çok beğendiğini de sözlerine ekleyen İnna “Türk erkekleri çok centilmen, çok yakışıklı ve çok sempatikler. Ben Türk erkeklerini çok beğeniyorum”şeklinde konuştu

İNNA’DAN 19 MAYIS JESTİ
19 Mayıs Gençlik ve spor bayramı içinde mesaj veren İnna “bu gün 19 Mayıs Geçlik ve Spor bayramınız kutlu olsun. Bayram festivalini gördüm çok güzeldi. Bende Türk bayrağı ile resim çektirip festivali izledim. Sosyal medyadan 19 Mayıs mesajı yayınladım bir anda 30 bin kişi tıklamış ve beğenmiş. Çok mutluyum burada olmaktan Türkiye’de tatilde yapmayı düşünüyorum”dedi.

TÜRKÇE ŞARKI İLE ŞAŞIRTTI
Son olarak Türk müziklerini çok beğendiğini ifade eden İnna Ebru Gündeş’in Çingenem şarkısını Türkçe olarak gazeteciler ile paylaştı. Ebru Gündeş’i Tarkan’ı ve birçok Türk sanatçıyı çok beğendiğini de sözlerine ekleyen İnna Türkçe müzik’e yakın bir müzik tarzı olduğunuda vurguladı.
(İHA)