BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Bobodan asker selamı

Beşiktaş'ın, Liverpool maçında gollerini atan Serdar ile Bobo'dan asker selamı

Abone ol

Beşiktaş'ın, Liverpool maçında gollerini atan Serdar Özkan ile Bobo, terörle mücadele sırasında şehit olan askerler için Kartal Yuvası'nın ürettiği özel tişörtleri giyerek asker selamı verdiler.

Siyah-beyazlı takımın Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'u 2-1 yendiği maçta golleri atan Serdar Özkan ile Bobo, antrenman öncesi Türk Bayrağı önünde giydikleri özel tişörtlerle asker selamı veren her iki futbolcu şehit ailelerin acılarını paylaştıklarını ifade etti.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Bu arada Beşiktaş hafta sonunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarını sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan akşam antrenmanına sağ üst iç adalesinde ödem ve gerilme bulunan İbrahim Akın, sol arka adalesinde 1. derece ödem ve gerilme bulunan Serdar Kurtuluş ile sol arka adalesinde ödem bulunan Gökhan Zan katılmadı.

İbrahim Akın ve Serdar Kurtuluş'un Pazar günkü Büyükşehir Belediyespor ve Çarşamba günü oynanacak Çaykur Rizespor maçlarında forma giyemeyeceği, bu iki futbolcunun ligin 11. haftasındaki Fenerbahçe karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışılacağı açıklandı.