BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Black İstanbul'a SOHO’dan 'merhaba' dedi

'Wonderful Life' şarkısının efsane solisti Black, İstanbul'a SOHO'dan "merhaba" dedi.

Abone ol

'Wonderful Life', 'Everything Coming Up Roses' ve 'Sweetest Smile' şarkılarının efsane solisti Black, İstanbul'a SOHO'dan "merhaba" dedi. Türkiye'de ilk kez sahne alan sanatçı, Soyak'ın yeni rezidans projesi Soyak SOHO'nun tanıtımı için Esma Sultan Yalısı'nda verilen davette sahne aldı.

Ön satış döneminde Boğaz manzaralı rezidans ve ofisleri, üst gelir grubundan yoğun talep gören Soyak SOHO, İstanbullulara şehrin en merkezi noktasında kalabalıklardan uzak elit bir yaşam vadediyor.Proje lansmanın ardından ntvmsnbc.com'a konuşan Soyak Holding CEO'su Dr. Emre Çamlıbel, 70 milyon Euro'luk yatırımla Aralık 2013'te hayata geçecek projenin şu anda sadece Türk müşterilere yönelik olduğunu, talebin ise üst gelir grubundan geldiğini açıkladı. Yabancıların projeye olan ilgisini de değerlendiren Çamlıbel, "Mütekabiliyet ile yeni düzenlemeler geçer ve önümüzdeki 1,5 yıl içerisinde yabancılardan talep gelirse onlara yönelik bir faaliyet yaparız" dedi.

Ntvmsnbc'nin haberine göre, Türkiye'de kira gelirleri ile 15 yılda daire maliyetlerinin çıktığını belirten Çamlıbel, "Bu tür rezidans projeleri ise topraktan girilmesi durumunda daha da karlı oluyor. Fiyat, 4500 Euro m2 olarak kalmayacak, talep geldikçe daha da yükselecek. Kira getirisinin de bu doğrultuda yüksek olacağını düşünüyoruz. Şunu da belirtmek isterim ki, lansman öncesi Soyak müşterilerine açtığımız SOHO, şu an için sadece oturma amaçlı tercih ediliyor" açıklamasında bulundu.

SOHO'nun içerisinde ayrı giriş ve farklı otopark alanları ile birbirine hiç dokunmayan 3500 m2'lik SOHO ofisin yer aldığını da vurgulayan Çamlıbel, Soyak'ın diğer ofis projelerini değerlendirerek, "Levent'te bir ofis projemiz daha var, inşaatı devam ediyor. Tekfen ile Sapphire'in arasında, 55 bin m2'lik büyük bir gökdelen olacak. Göztepe'de de 9 katlı bir ofis binamız bulunuyor" dedi.

SOHO SAKİNLERİ İÇ TASARIMA KARAR VERECEK

Londra ve New York'ta şehrin kozmopolitliğinin sembolü olan Soho Caddesi'nden esinlenerek hayata geçirilen Soyak SOHO, toplam 77 rezidans daire ve 3.500 m2'lik ofisten oluşuyor. Tüm rezidans ve concierge hizmetlerinin sunulduğu 7 katlı butik projenin rezidans kısmı, büyüklükleri 65 m2 ile 252 m2 arasında değişen 1+1, 2+1, 1+1 dubleks ve 3+1 dubleks rezidans dairelerden meydana geliyor.

Konutların standart olarak, buzdolabından kurutmalı çamaşır makinesine kadar tüm beyaz eşyalar dahil teslim edileceği Soyak SOHO'da; 4 farklı renk ve zevke hitap eden iç tasarım alternatifleri de sunuluyor.

Yaklaşık 5.000 m2 arazi içerisinde yer alan Soyak SOHO'da her rezidansın tahsisli otopark yeri ve depo alanı bulunuyor. Modern teknoloji ile donatılan Soyak SOHO'da kışın buzlanmalara karşı otopark rampası yerden ısıtmalı olarak tasarlanırken, elektrikli araçlar için şarj ünitesi de bulunuyor.Soyak SOHO; bünyesinde alışveriş merkezi, spa, spor salonu ve güzellik merkezine yer vermek yerine merkezi noktalara 1-2 dakikalık mesafede bulunan konumuyla, bu imkanlara istenen her an ulaşma kolaylığı sağlıyor.