BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.443,62
HABER /  DÜNYA

Bizi biz yapan değerler tahrip edildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de katıldığı iftar yemeğinde, bizi biz yapan değerlerin tahrip edildiğini ...

Abone ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de katıldığı iftar yemeğinde, bizi biz yapan değerlerin tahrip edildiğini söyledi.
Gölbaşı Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel toplu iftar yemeğinde Gölbaşılılar, Atatürk Sahil Parkı’na akın etti. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de katıldığı iftar yemeğine 14 bin davetli katıldı. Bahçeli, “Bizi biz yapan değerler gözden düşürüldü ve tahrip edildi. Bu durum geleceğimizden bir parça koparmaktadır.” dedi.
MISIR’DAKİ KATLİAMI KINADI
İftar yemeği sonrasında davetlilere seslenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye ve dünya gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Mısır’da muhalefete dönük olarak yaşanan katliamı sert bir şekilde kınadı. Türk Dünyası’nın aslına dönmesiyle sorunlardan kurtulacağını ifade eden Bahçeli, şunları söyledi: “Bizi biz yapan değerler gözden düşürüldü ve tahrip edildi. Bu durum geleceğimizden bir parça koparmaktadır. Bugünkü durumumuzu kabul etmek mümkün değildir. İslam Dünyası artık ayağa kalkmalı, kaderine sahip çıkmalı ve geleceğini kimseye peşkeş çekmemelidir. Müslümanların çileleri bitmelidir. Din kardeşlerimizin akan kanı hepimizden bir şeyler götürmektedir.”
Türkiye’yi yönetenlerin politikalarının yanlış olduğunu ifade eden Devlet Bahçeli, AKP hükümetinin uyguladığı politikaların yanlış olduğunu bildirdi.
“SÖZ VERDİK YERİNE GETİRDİK”
Ramazan’ın rahmet ve bereket ayı olduğunu söyleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, rahmet ve bereket ayı Ramazan bu güzel akşamında hep birlikte olmanın gururunu yaşadığını söyledi.
Odabaşı, “Gölbaşı’na hizmetle vazifelendirdiğiniz günden bu yana, sizlerin desteğine ve güvenine layık olabilmek için yılmadan çalıştık. O gün ne söz verdiysek, hepsini bir bir gerçekleştirdik. Bugün geldiğimiz noktada, hep birlikte, Başkentin incisinde, Ankara’nın en çok tercih edilen ilçesinde olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Modern kent mimarisi, dev yatırımları ve vizyoner şehircilik anlayışıyla, Gölbaşı’nın çehresini değiştirirken sosyal belediyecilik hizmetleriyle de birçok ilki gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Odabaşı, şunları söyledi: “Gölbaşımız, yaşam kalitesi yüksek, huzurlu ve modern bir kent haline gelmekle birlikte, ekonomik açıdan avantajlı bir metropol olmasıyla,Türkiye’ye örnek olmuştur. Fedakârca çalışan ekibimizle marka projelere imza atarken, vatandaşımızın işini vatandaşımızla beraber yaparak, şeffaf belediyecilikte de örnek olduk. Birlikte huzur dolu bir 4 yıl geçirdik. İnşallah, bundan sonra da, ilçemiz adına mutlu bir istikbali birlikte inşa edeceğiz. Geleceğin şehrini birlikte kuruyoruz. Çok şey yaptık ve hala yapacak çok işimiz var. İyi niyet, samimiyet ve cesaretle hizmetlerimize devam edeceğiz. Daha güzel günleri de hep birlikte göreceğiz. Ulaşacağımız son nokta modern, mutlu ve marka kent olmuş bir Gölbaşı olacaktır. Biz bu gerçeğe inandık. Bu hedefe doğru durmaksızın yürüyoruz. Gölbaşı’nı Türkiye’nin parlayan yıldızı’ yapmaya kararlıyız.”
(İHA)