BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,81
ALTIN 2.436,94
HABER /  DÜNYA

Cizrede olaylı gece

Cizre’de izinsiz gösteri yapan yüzü maskeli grup, emniyet güçlerine taş, havai fişek ve ses bombalarıyla saldırdı. Polis, yolu trafiğe kapat...

Abone ol

Cizre’de izinsiz gösteri yapan yüzü maskeli grup, emniyet güçlerine taş, havai fişek ve ses bombalarıyla saldırdı. Polis, yolu trafiğe kapatmaya çalışan göstericilere tazyikli suyla müdahale etti.
Cizre’de izinsiz gösteri yapmak isteyen yüzü maskeli grup polise taş, havai fişek,ses bombası ve molotof kokteylleri saldırdı.Polis grubu TOMA’yla dağıtmaya çalışırken İdil Caddesi ve E-24 Uluslar arası karayolu savaş alanına döndü. O sırada Cudi Mahallesi’nin ara sokaklarında bir araya gelen yüzleri maskeli bir başka grup ise E-24 uluslar arası karayoluna çıkıp,yolu trafiğe kapatmak istedi.Polis kısa sürede olay yerine gelerek grubun karayoluna çıkmasını engelleyip göstericilere müdahale etti.Polisin müdahalesi ile ara sokaklara kaçan göstericiler sokak aralarından polise saldırmaya devam etti.
Olaylar sırasında bir gösterici yakalanarak gözaltına alındı. Gösterilerde göğsüne taş isabet eden gazeteci hastanede tedavi edildikten sonra taburcu edildi.
(İHA)