BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  SPOR

Bize ceza yanlış olur

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, kendilerine ceza verilmemesini istedi

Abone ol

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Trabzonspor maçındaki olaylarla ilgili olarak, "Bizim takımın herhangi bir şekilde ceza alması bence yanlış olur. Çünkü hiçbir şekilde bizim takım herhangi bir şey yapmadı diye düşünüyorum" dedi.

Kulüp tesislerinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Uygun, Trabzon'da 88. dakikaya kadar iki takımın da iyi bir futbol oynadığını, Trabzon seyircisinin misafirperverliğini gösterdiğini ve iyi oyunlarını alkışlarla desteklediğini söyledi.

Oyunun son dakikalarında Ayman'ın "maçın stresinden ve takımın o anki şartlarından olsa gerek", Balili'ye sert girdiğini, bu pozisyon sonrası iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandığını ve daha sonra bir taraftarın sahaya girmesiyle istenmeyen olayların çıktığını ifade eden Uygun, maçın kalan son anlarının oynanması için yaklaşık 45 dakika beklediklerini, olaylar sırasında sağduyulu davrandıklarını, insanlara zarar gelmemesi için çaba gösterdiklerini kaydetti. Uygun, "Biz Sivasspor olarak üzerimize düşen görevi yaptık" dedi.

Ligin stresli ortamından sevgi ortamına bir an önce geçilmesi ve sevgi tohumlarının artık bu maçla Karadeniz'den atılması gerektiğini ifade eden Uygun, "Çünkü Türkiye'de herkesin birbirine ihtiyacı var. Spor, dostluk, kardeşlik, sevgi ve barış çerçevesinde olduğu sürece güzel oluyor. Sevgi tohumları bir an önce ekilmeli" diye konuştu.