BIST 9.693
DOLAR 32,51
EURO 34,76
ALTIN 2.494,16
HABER /  MAGAZİN

Birand Tunca kimdir nereli Dilan Deniz'in bomba aşkı

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Okan Can Yatır ile ayrılmışı. Herkes Dilan Deniz'in neden ayrıldığını konuşurken yeni sevgili iddiası ortalığı salladı. Peki Dilan Deniz Çiçek'in kalbini çalan Birand Tunca kimdir aslen nereli kaç yaşında? Birand Tunca ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Çukur'un Sena'sı Dilan Deniz Çiçek aşk hayatıyla gündemden düşmüyor. Okan Can Yatır ile sevgili olan fakat yollarını ayıran Dilan Deniz Çiçek'in Birand Tunca ile beraber olduğu iddia edildi. Peki kimdir bu Birand Tunca gelin hep birlikte bakalım.

Birand Tunca, 1990 yılında İstanbul’da doğdu.Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nde tamamladı. 2014 yılında Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Bison karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış; daha sonra Babam ve Ailesi dizisinde rol aldı. Show Tv’de yayınlanan; başrolü Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaştığı Aşk Laftan Anlamaz dizisinin kadrosuna olan Birand Tunca orada Emre karakterini canlandırmıştı. Aşk Laftan Anlamaz dizisinden sonra ekranda görüntülenmeyen Birand Tunca Dilan Deniz Çiçek ile yaşadığı aşkla gündeme geldi. İnstagram'dan sık sık fotoğraf paylaşan Birand Tunca'nın binlerce takipçisi bulunuyor. 

INSTAGRAM'DAN TAKİP EDİYORLAR Dilan Deniz Çiçek'in kendinden 15 yaş büyük sevgilisi Okan Can Yatır ile evleneceği düşünülüyordu. Fakat iddiaya göre Okan Can Yatır, Dilan Deniz'in dizideki öpüşme sahnelerine dayanamadı ve ayrıldılar. Ayrıldığın ardından ise Dilan Deniz Çiçek'in, Birand Tunca ile aşk yaşadığı konuşuluyor. Birbirlerini instagram'da da takip eden ikilinin beraber eve çıkacağı söylentiler arasında.

Çukur'un Sena'sı Dilan Çiçek Deniz ayrılır ayrılmaz yeni sevgili buldu