BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,08
ALTIN 2.467,72
HABER /  GÜNCEL

Bir zevk cinayeti daha

Tekirdağ Çerkezköy'de 3 ay önce işlenen cinayeti işte bu halay görüntüsü çözdü.

Abone ol

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi’de 40 yaşındaki Aslan Erdoğan’ı 3 ay önce öldürüp cesedini çuvala koyarak boş bir araziye attıkları belirlenen 5 zanlı bir asker uğurlama törerinde çekilen halay görüntülerinin incelenmesi sonucu yakalandı. Zanlılar, "Cinayeti neden işlediniz?" sorusuna "Zevk için" karşılığını verdi.

Çerkezköy’de 3 ay önce işlenen cinayet, bir asker uğurlama töreninde çekilen halay görüntüleri sayesinde aydınlatıldı. İddiaya göre, cinsel ilişki teklifini kabul etmeyen Erdoğan’ı öldüren 5 kişi zanlı, cinayeti işledikten sonra bir asker uğurlama törenine katılıp halay çekti. Cesedin konulduğu çuvalın üzerindeki ‘Tokat Şeker Fabrikası' ibaresinden yola çıkan polis ekipleri 3 ay boyunca Tokatlılar’ın yoğun yaşadığı mahalleyi izlemeye başladı. Cesedin bulunduğu günlerde mahallede yapılan asker uğurlama töreni görüntülerini ele geçiren polis, burada halay çeken 5 kişinin öldürülen Aslan Erdoğan’la ilişkilerini belirledi.

Bunun üzerine kimlikleri belirlenen Ömer Al, Ersan Karatop, Alim Öztürk, Harun Sarı gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlılar suçlarını kabul etti. Zanlılar, polise verdikleri ifadede cinayeti işledikten sonra öldürdükleri kişinin cebinden çıkan 25 YTL ile bira alıp içtiklerini anlattı. Cinayete karıştığı belirlenen Savaş Kuyumcu’nun ise bir süre önce aynı bölgede yaşanan akaryakıt istasyonu gasplarına karıştığı ve bu nedenle tutuklandığı saptandı. Gözaltına alınan zanlılar adliyeye sevk edilirken, bir zanlı, "Cinayeti neden işlediniz?" sorusuna "Zevk için" yanıtını verdi.

EŞCİNSEL SUÇLAMASI

Çerkezköy'de evli ve 1 çocuk babası 45 yaşındaki Aslan Erdoğan’ın katilleri oldukları iddiasıyla gözaltına alınan Ömer Al, Ersan Karatop, Alim Öztürk, Harun Sarı ve Ramazan Demiryürek'in, ilçedeki 5 ayrı eve polisin aynı anda yaptığı operasyonda yakalandıkları açıklandı. Zanlıların ifadelerinde Arslan Erdoğan’ın eşcinsel olduğunu, götüdükleri mezarlık yakınındaki boş arazide kendileriyle ilişkiyi kabul etmediği için çıkan tartışma sonucu öldürdüklerini söyledikleri öğrenildi.

Kaynak: