BIST 10.267
DOLAR 32,29
EURO 34,81
ALTIN 2.414,12
HABER /  GÜNCEL

Bir mivay için 20 bin dolar

Bu kedinin sesi sahibi için çok değerli. Öyle ki 20 bin dolara mal oldu.

Abone ol Onun bir miyav sesi için tüm parasını vermeye razı fedakar bir sahip o. Jean Kelly, bir anda sesini kaybeden kedisi Cadbury için onca paranın değdiğini söylüyor

İngiltere'de sesini kaybeden kedisi için kapı kapı veteriner gezen Jean Kelly, başlarda sessizliğe bürünen kedisinin durumunun geçici olduğunu düşünse de daha sonraları bir gariplik olduğunu fark etmiş.

Kedisinin boğasında bir sorun olduğunu söyleyen veteriner, Cadbury adlı kedinin soluk borusunun tıkandığını ve bu yüzden ses çıkaramadığını endişeli sahibe açıklamaya çalışmış.

Bunun üzerine harekete geçen kadın, kedisi yeniden miyavlayabilsin diye iki büyük operasyon için tam tamına 20 bin dolar ödediğini söylüyor.

İki gün boyunca oksijen çadırında yaşayan 13 yaşındaki Cadbury, 4 ay süresince dea özel bakım altına alınarak ve düzenli kontrollere giderek iyileşmeye ve ses çıkarmaya başlamış.

Veteriner kliniğinde gerçekleşen ameliyatlardan sonra yeniden sesine kavuşan kedi için sahibi Jean Kelly, "Bu parayla bir seyahate çıkmayı planlıyordum ancak biricik kedimin tedavi masraflarını karşılayabilmek için bunu iptal ettim. Önemli değil. Bunu onun hayatı için yapmam gerekiyordu. Şimdi ikimiz de rahat nefes alıyoruz" açıklamasında bulunuyor.

Cadbury ise sahibinin ayaklarının dibinde yine eskisi gibi gerinip miyavlıyor. Hem de tam 20 bin dolarlık 'miyav'larla!
Kaynak: gazeteport