BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,65
ALTIN 2.391,36
HABER /  DÜNYA

Bir katliam haberi de o ülkeden! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a 50 kilometre uzaklıkta bulunan Zrenjanin kentinde bir kafede katliam yaşandı. Bir şahıs silahla kafeyi bastı olayda çok sayıda ölü ve yaralı var.

Abone ol

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a 50 kilometre uzaklıkta bulunan Zrenjanin kentinde gece geç saatlerde, 30 yaşındaki Z.S, Makiyato isimli kafeyi basarak, otomatik silah ile ateş açtı.

Saldırıda 5 kişi öldü 22 kişi de yaralandı. Olay yerine gelen Sırbistan Polisi, Z.S isimli saldırganın eşini ve 4 kişiyi öldürdüğünü açıkladı.

SİLAHLA ATEŞ AÇTI

Görgü tanıkları Z.S isimli saldırganın, kafeye geldiğini eşini bir grup arkadaşıyla gördükten sonra kafeden ayrıldığını ve sonra silahla gelip kurbanların üzerine ateş açtığını anlattı.

SON ZAMANLARIN EN BÜYÜK KATLİAMI

Sırbistan İçişleri Bakanı Neboysa Stefanovic, Sırbistan’da son dönemlerin en büyük katliamı yaşandığı için üzüntü içinde olduğunu belirtti ve olay yerine gelen polislerin saldırganı yakaladıklarını söyledi.

KISKANÇLIK NEDENİYLE OLMUŞ OLABİLİR

Saldırının büyük bir ihtimalle kıskançlık nedeniyle gerçekleştirildiğini ifade eden Stefanovic, tanıkların saldırganın oldukça sakin ve normal göründüğünü söylediğini aktardı.