BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.431,95
HABER /  GÜNCEL

Bir erkeğe bu da yapılır mı?

Tam 21 yıllık bir ailesi vardı. 12 ve 15 yaşında da iki çocuğu. Eşi evi terk etti. Terk ederken de "DNA testi yaptır" dedi.

Abone ol

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde oturan Osman Çürümez, evi terk eden 21 yıllık eşi Nimet Çürümez'in, ‘Çocuklar da senden değil’ demesiyle şüpheye düşüp açtığı nesep davasında, Adli Tıp Kurum'ndan gelen raporla şoke oldu. Yapılan DNA testi sonuçlarına göre biri 12 diğeri 15 yaşındaki iki çocuğunun babasının kendisi olmadığını öğrenen Çürümez yıkıldı.

Hurdacılık yapan Osman Çürümez, 21 yıl önce köylüsü Nimet Çürümez ile evlendi. Evlilikleri sürerken önce oğulları R., daha sonra da kızları G. dünyaya geldi. Osman Çürümez bir yıl önce, bir arkadaşının teklifi üzerine İstanbul'a bir fabrikada çalışmaya giti. Yılda birkaç kez İzmir'e gelip ailesini gören Çürümez, İstanbul'da işinin başındayken eşi Nimet Çürümez telefonla aradı. Evdeki bütün eşyaları sattığını ve çocukları da alıp Ankara'ya ailesinin yanına döndüğünü söyledi. Ortada bir sorun yokken eşinin bunu yapmasına bir anlama veremeyen Osman Çürümez, “Yapma, çocuklarımıza acı, tam gençlik dönemlerindeler. Onların psikolojisini bozmayalım” diyerek eşini uyardı.

İddiaya göre, bu sözler üzerine Nimet Çürümez, “Ben de onu diyecektim, o çocuklar da zaten senden değil. Ben zamanı geldiği için gidiyorum, bugünlere getirdiğin için teşekür ederim” dedi. Bu sözlerin ardından yere yıkılan Osman Çürümez'i iş arkadaşları güçlükle kendine getirdi.