BIST 10.159
DOLAR 32,36
EURO 34,71
ALTIN 2.395,01
HABER /  GÜNCEL

Bir damacana markası daha temiz çıktı

Sakarya'da üretim yapan Buzdağı damacana suyu yeni analizde temiz çıktı

Abone ol

Sakarya'da üretim yapan Buzdağı Doğal Mineralli Su Genel Müdürü Yusuf Aydın, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yeni analiz sonucunda damacana sularının temiz ve sağlıklı olduğunun anlaşıldığını belirtti.

SUYUN TEMİZ OLDUĞU TESCİLLENDİ

Genel Müdür Yusuf Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, Sağlık Bakanlığı'nın uygunsuzluk belirlenen damacana su listesinde yer almalarının kendilerini şaşırttığını ifade etti. Bakanlığın periyodik denetimlerinde daha önce hiçbir olumsuzluğa rastlanmadığını kaydeden Aydın, "16 yıllık bir marka olarak suyumuza ve tesisimize olan güvenimiz tam olduğundan hemen tekrar numune alınmasını talep ettik. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yeni analiz sonucunda suyumuzun temiz ve sağlıklı olduğu 9 ağustos 2012 tarihli raporuyla tescillenmiş oldu.” diye konuştu.

Yaşanan bu süreç içerisinde halkın büyük çoğunluğundan olumlu tepkiler aldıklarını belirten Aydın, “Bu, bize ayrı bir heyecan ve enerji katmış oldu. Aynı zamanda sorumluluğumuzu daha da artırmış oldu. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımızın teveccühüne layık olacağımızdan asla şüphemiz yoktur." dedi.