BIST 10.932
DOLAR 32,22
EURO 35,06
ALTIN 2.451,58
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bir bomba da Bursaspor'dan

Süper Lig'in son şampiyonu Bursaspor, bombayı patlatarak Federico Insua ile anlaştı.

Abone ol

Süper Lig'in son şampiyonu Bursaspor, Arjantinli sevdasından vazgeçmiyor. Transfer döneminde Denis, Luna gibi isimlerle ilgilenen Yeşil beyazlılar, daha önce Galatasaray'la anılan Federico Insua ile anlaştı.

Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan’ın haberine göre, Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, dün sabah oyuncunun menajeriyle görüşmek üzere Almanya’nın Münih kentine gitti.

OYUNCU TAMAM SIRA KULÜBÜNDE

Oyuncunun menajeriyle ilk teması yardımcı antrenör Birol Berkem kurdu. Berkem’in Mestan’ı arayıp menajerin tüm şartları kabul ettiğini söylediği bildirildi. Insua ile anlaşmaya varıldığı, transferi Antalya’da PRO-LİSANS kampında bulunan Ertuğul Sağlam’ın onayladığı, mali konularda Başkan İbrahim Yazıcı’nın son sözü söyleyeceği belirtildi. Mali şartlarda anlaşma sağlanırsa, imzalar çok kısa sürede atılacak.

GALATASARAY İLE ADI SÜREKLİ ANILIYORDU

Daha önceki sezonlarda adı sürekli Galatasaray ile anılan Insua, Indipendiente ile büyük bir çıkış yakalamış, daha sonra İspanya ve Monchengladbach ile Avrupa macerası yaşamış, Boca Juniors formasıyla da Arjantin'e dönüş yapmıştı. 30 yaşındaki futbolcu 14 kez de Arjantin milli takımının formasını giydi.