BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Bir Anelka Milanı rezil etti

Fenerde böyle marifetlerini görmedik... Ama Milan'ı tek başına dize getirdi. 5-0'lık maçta 4 gole imza koydu. İşte o goller;

Abone ol Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen Railways Cup'ın üçüncülük maçında Chelsea, AC Milan'ı 5-0 mağlup etti. İngiliz ekibinin gollerinden 4'ü Nicolas Anelka'dan geldi.

Maçın 2. dakikasında Lampard'ın attığı golle 1-0 öne geçen Chelsea, 7. dakikada Anelka'nın attığı golle durumu 2-0'a getirdi. 17. dakikada kaleci Kalac'ın hatasını iyi değerlendiren Anelka, topu filelere yollayarak farkı 3'e çıkardı ve ilk yarı 3-0 İngiliz ekibinin üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Chelsea, Anelka'nın 50. dakikada kaydettiği golle farkı 4'e çıkardı. 57. dakikada Anelka ile Milan'ın filelerini bir kez daha havalandırmayı başaran İngiliz temsilcisi, çok rahat bir oyun sergilediği maçı 5-0 gibi net bir skorla kazanarak Railways Cup'ta üçüncü oldu.

Final maçında Rus ekibi Lokomotiv Moskova'yı Romaric, Kone ve Chevanton'un golleriyle 3-0 mağlup eden Sevilla ise, turnuvayı kazanan takım oldu.

İŞTE ANELKA'NIN GOLLERİ