BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,04
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Binali Yıldırım'dan itfaiye teşkilatına ziyaret

TBMM Başkanı ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, İstanbul'da Ümraniye İtfaiye İstasyonu'nu ziyaret etti. Yıldırım, 2019 için büyük umutlar taşıdıklarını söyledi.

Abone ol

TBMM Başkanı ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Ümraniye İtfaiye İstasyonu'nu ziyaret etti. 2018'de Türkiye'nin büyük zorluklar yaşadığını bunun bir kısmının 2019'da da devam edebileceğini söyleyen Yıldırım, zorluklar karşısında mazeretlerin arkasına sığınmadıklarını kaydetti.

Yıldırım, yılın son saatlerinde Ümraniye İtfaiye İstasyonu'nu ziyaret ederek, çalışanların yeni yılını tebrik etti. Ziyarette yaptığı konuşmasına itfaiyecilerin çok mukaddes bir görev yaptığını dile getiren Yıldırım, hayat kurtarmanın çok önemli olduğunu söyledi. İtfaiyecilerin görev esnasında kendi canlarını tehlikeye attığını anımsatan Yıldırım, emeğinin hakkını en çok hak edenlerin başında itfaiye teşkilatının geldiğini kaydetti.

TBMM Başkanı Yıldırım, 2018'de önemli bir seçimi geride bıraktıklarını anımsatarak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı'nı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı millet yüzde 52,6 gibi bir oyla seçti. Önümüzdeki 5 yıl ülkemizin, milletimizin beklentilerini karşılayacak hizmetleri yapacağız. Yine, 2018'de yeni sistemin Meclis'i oluşturuldu. Bu Meclis'in de ilk Başkanlığını milletimizden aldığımız yetkiyle milletvekillerimiz bizi seçerek bu onurlu göreve getirdi. 2019'a girdiğimiz şu saatlerde İstanbul'dayız. İstanbul'un geleceği için, gelecek 5 yıl için, ilçelerle büyükşehirle en güzel çocukluk, gençlik ve üniversite yıllarımın geçtiği bu şehre hizmet üzere İstanbulluların arzusuna, Cumhurbaşkanımız ve partimizin kararına bağlı olarak Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday oldum. Rabb'im yar ve yardımcımız olsun. Allah bizi bu yolda mahcup etmesin.

"YENİ YILA BÜYÜK UMUTLARLA GİRİYORUZ"

2018'de bazı sıkıntılar yaşadık. Zorluklarımız var. Bu zorluklar 2019'da da bir miktar olabilir. Ama şunu bilin, İstanbullular şunu bilsin, biz zorlukları aşa aşa geldik. Hiçbir zorluğun arkasına mazeret olarak sığınmadık. Üzerine gittik. Darbecilerin, FETÖ'cülerin, kumpasçıların üzerine gittik. Elhamdülillah bugünlere geldik. Ülkemizi içeriden ve dışarıdan parçalamaya çalışan alçaklara göz açtırmadık. Teröristlere, Afrin'de Fırat Kalkanı bölgesinde, Anadolu'nun her köşesinde bulundukları yerleri onlara dar ettik. Bugün İstanbul'da, Türkiye'nin 81 vilayetinde vatandaşlarımız artık rahat bir şekilde evlerine, iş yerlerine, dağa, bayıra, yola gidebiliyorsa kahraman Mehmetlerimizin, askerlerimizin, polisimizin, korucularımızın yurdun her karış toprağında gece gündüz eli tetikte tuttuğu nöbetler sayesindedir. Bütün güvenlik güçlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun."