BIST 9.557
DOLAR 32,49
EURO 34,77
ALTIN 2.490,04
POLİTİKA

Binalı Yıldırım Sultanbeyli’de halka seslendi

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Sultanbeyli'ye metro projesinin hızlanacağı sözünü verdi. Yıldırım ayrıca Pendik'ten başlayan ve Sultanbeyli'ye uzanan yeşil projenin ayrıntılarını aktardı. Yıldırım, ilçeye 15 farklı yerde 3 bin otopark yapılacağını söyledi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Sultanbeyli'de kanaat önderleri ve ilçenin önde gelenleri ile Semazen Düğün Salonu'nda bir araya geldi. Adaylığının açıklandığı gün az konuşacağını söylediğini hatırlatan Yıldırım, "Şimdi dinleme zamanı." ifadesini kullandı.

Siyasete girdiği günden bu yana "insanların yüzünde tebessüm olması" anlayışıyla çalıştığını dile getiren Yıldırım, 15-16 yıl boyunca bu anlayıştan uzaklaşmadığını belirtti.

KÜÇÜK KIZ KENDİSİNE KAĞIT UZATTI ESPRİYİ PATLATTI Yıldırım, Sultanbeyli'de Türkiye'nin her yerinden vatandaşların yaşadığına değinirken kürsüye gelen bir kız çocuğu kendisine kağıt uzattı. Kağıdı alan Yıldırım, "Türkü okuyanlara gelirdi böyle mektuplar. Şimdi bize de gelmeye başladı." şeklinde espri yaptı.

SULTANBEYLİ'DE 3 BİN ARAÇLIK OTOPARK YAPILACAK "Sultanbeyli'ye metro biraz gecikti. Çekmeköy'e geldi, 11 kilometre oradan itibaren ilk işimiz bu projeyi hızlandırmak. Bu ciddi bir rahatlama sağlayacak. Sultanbeyli'ye metro bağlantısı yapıldı mı her yere gidiyorsunuz, ister Mecidiyeköy'e ister Zeytinburnu'na istersen Atatürk Havalimanı'na git. O ağ, ulaşım ağına girince işler kolaylaşacak. Bu önemli bir proje. Sancaktepe'den yapacağımız metro 11 kilometre, 8 istasyon var, 3 ilçeyi ilgilendiriyor. Bir başka problem Sultanbeyli'de otopark. Otopark yok. 15 farklı yerde, 3 bin araçlık, ilk etapta otopark yapılacak. Bunların yerleri belli, projeleri hazırlandı. Tapu işi tamam, inşallah tapuları hızlı bir şekilde vakit kaybetmeden veriyoruz."

Sitene Ekle
Etiketler