BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,71
ALTIN 2.412,65
HABER /  POLİTİKA

Binali Yıldırım: Milletim rahat olsun ki...

Başbakan Binali Yıldırım memleketi Erzincan'da terörle ilgili önemli mesajlar verdi. Yıldırım; 'Milletim rahat olsun, bu terör belasını Türkiye'nin gündeminden çıkaracağız' dedi.

Abone ol

Başbakan Binali Yıldırım Erzincan'da STK temsilcilerinne hitap etti. Yıldırım 'Milletim rahat olsun, bu terör belasını Türkiye'nin gündeminden çıkaracağız' dedi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın açıklamaları şöyle;Terörün bitirilmesi için gerekli mücadeleyi sürdüreceklerini vurgulayan Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

TERÖR BU ÜLKENİN BAŞININ BELASI

 "Terör, bu ülkenin başının belasıdır. 40 yıldır devam eden bir beladır, bu belayı bizim başımıza saranlar milli değildir, yerli değildir. Terörün bir üst aklı vardır, o aklın ne olduğunu da biliyoruz.

MİLLETİM RAHAT OLSUN Kİ...

Bunlar geçmiş yıllarda Alevi, Sünni birbirimizi kırdırmaya çalıştılar olmadı, bir PKK belasını başımıza sardılar ama değerli hemşehrilerim genel başkanlığa aday gösterildiğim ilk gün söylediğim birşey var, 'Milletim rahat olsun, bu terör belasını Türkiye'nin gündeminden çıkaracağız' 

AMACIMIZ BUNLARIN ÇİRKİN YÜZÜNÜ MİLLETE GÖSTERMEK

Bunu inşallah yapacağız. Allah'a şükür, yavaş yavaş hepsi temizlendi. Şimdi ilçelerde, illerde bunların iyice belini kırdık, kırsalda çalışmalarımızı daha da yoğunlaştıracağız. Amacımız bunların çirkin yüzünü milletimize göstermek." dedi.