BIST 10.046
DOLAR 32,47
EURO 34,84
ALTIN 2.418,75
HABER /  DÜNYA

Bilic savunmasını verdi

Galatasaray maçında oyundan atılan ve PFDK tarafından 3 maç ceza alan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic sözlü savunmasını yaptıktan son...

Abone ol

Galatasaray maçında oyundan atılan ve PFDK tarafından 3 maç ceza alan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic sözlü savunmasını yaptıktan sonra TFF binasından ayrıldı.
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında oynanan Galatasaray derbisinde müsabakanın 4. hakemine hakaret ettiği gerekçesiyle 3 maç ceza almıştı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) verdiği üç maçlık cezaya itiraz eden Bilic bugün tahkim kurulunun konu ile ilgili yapacağı toplantıya katıldı. Bilic Tahkim Kuruluna sözlü savunmasını sunmak üzere TFF’nin İstinye’de bulunan binasına girdi.

’’KİMSEYE KÜFÜR VE HAKARET ETMEDİM’’
Bina çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Slaven Bilic, iyi bir savunma yaptıklarını belirterek, “Yaklaşık 10 senelik teknik direktörlük kariyerimde çok önemli maçlara çıktım. Çok zor koşullar altında oynanan maçlara çıktım. Bu maçların hiçbirinde insani olarak yanlış bir tavır takınmadım. Rakip oyuncu ve teknik ekibi rencide edici hiçbir tavır takınmadım. Daima doğru düzgün bir şekilde hareket etmeye gayret gösterdim. Bunların altını çizdim. Bunla birlikte daima örnek oluşturmaya gayret ettim. Söz konusu maçın raporlarıyla hem fikir olmadığımı belirttim. Çünkü herhangi bir kimseye küfür ve hakaret etmedim. Şimdiye kadar herhangi bir yanlış harekette bulunmadım. Bu doğrultuda bir savunma gerçekleştirdim” dedi.
Konuşmasının ardından Hırvat teknik adam aracıyla TFF binasından ayrıldı.
(İHA)