BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,73
ALTIN 2.408,00
HABER /  GÜNCEL

Ankara'da roket fabrikasında patlama!

Ankara Elmadağ'daki roket fabrikasında meydana gelen patlama sonucu 4 teknisyen yaralandı.

Abone ol

Elmadağ Kaymakamı Resul Kır, ilçede bulunan roket fabrikasında meydana gelen olaya ilişkin, tesislerde herhangi bir zararın bulunmadığını söyledi.

Kır, Kırıkkale-Ankara karayolu üzerindeki Roketsan fabrikasının yakınında gazetecilere yaptığı açıklamada, saat 12.44 civarında atık yakıtların imhası esnasında, yakıt çukurlarından birinde meydana gelen küçük çaplı bir yangında 4 teknisyenin yaralandığını kaydetti. 

Yaralananlardan 3'ünün Ankara'ya sevk edildiğini diğerinin ise ilçe devlet hastanesindeki tedavisinin sürdüğünü ifade eden Kır, şöyle konuştu:

"İlçemizdeki arkadaşımızın durumu gayet iyi. Ankara'ya sevk edilen arkadaşlarımızın ise şuan itibariyle Gülhane Askeri Tıp Akademisinde tedavileri sürüyor. Buradaki yaralı arkadaşlarımızın birinde orta derecede yanık var, diğerlerinde ise hafif derece de yanık var. Tedavileri devam etmektedir. İlçemizdeki tesislerde herhangi bir maddi zarar yoktur. Her şey kontrol altına alınmıştır. Takibimiz altındadır. Başka da bir olağanüstü durumumuz yoktur."