BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Bıçaklı HES eylemcisi bacağından vuruldu

Rize’nin Güneysu ilçesinde eli bıçaklı şahıs, polis tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. <br/>Olay, dün akşam saatlerinde...

Abone ol

Rize’nin Güneysu ilçesinde eli bıçaklı şahıs, polis tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.
Olay, dün akşam saatlerinde Rize’nin Güneysu İlçesi Adacami Köyü sınırları içerisindeki özel bir şirkete ait HES Şantiyesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, daha önce şantiyede çalışan, iki aylık maaş ve ikramiye alacağı olduğunu iddia eden Hasan K. (40), alacaklarını tahsil edemediği gerekçesi ile şantiye yetkilileri ile tartışmaya başladı. Tartışma üzerine olay yerine polis çağrıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri şahsı sakinleştirmekte zorlandı.
Alkollü olduğu iddia edilen şahıs, elindeki bıçak ile çevresine saldırmaya başlayınca K.Y isimli polis memuru silahını çekerek önce havaya bir el ateş etti. Polis memuru K.Y., şahsın üzerine yürümesi üzerine Hasan K.’yi ayağından vurdu. Yaralanan işçi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Hasan K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
(İHA)