BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Huysuzluğu üstünde

Şimdilerde bir dans yarışmasında sunuculuk yapan Seyfi Dursunoğlu namı diğer Huysuz Virjin herkese verdi veriştirdi.

Abone ol

Geçen cumartesi Kanal D stüdyolarında gergin anlar yaşandı. Huysuz Virjin'in, nam-ı diğer Seyfi Dursunoğlu'nun sunduğu 'Benimle Dans Eder misin?' geç bitince Okan Bayülgen küplere bindi. Ancak Huysuz da Bayülgen'i beklettiği için oldukça gergindi...

Show TV'de yayınlanan Popstar yarışmalarında jüri üyesi olan bu sene de 'Benimle Dans Eder misin?' yarışması ile sunuculuğa geçen Huysuz Virjin yani Seyfi Dursunoğlu, 74 yaşında sunucu olduğu için çok mutlu. Bugüne kadar kendisine sayısız teklifler sunulan ancak onları yaşı nedeniyle kabul etmeyen Dursunoğlu ile TV'deki yeni macerası ve oyunculuk üzerine konuştuk.

* İlk defa sunuculuk yapıyorsunuz değil mi?
Evet. Artık yapmadığım şeyleri yapmayı seviyorum. Hiç jüri olmamıştım, jüri oldum. Ondan sonra sunuculuk. Kanal D'nin genel yayın yönetmeni İrfan Şahin çok akıllı bir adam. 'Sizi görmek istiyorum' dedi, 'Buyrun' dedim. Evime bir umum müdür geliyor ya... Her ne kadar çiçek miçek, hiçbir şey getirmediyse de evime ilk defa böyle bir umum müdür geldi, görür görmez sevdim. Bana kabul etmeyeceğimi bile bile haber öncesi canlı yayında 2 saat sürecek 'Huysuz Show' teklif etti. Ellerinde payetli mendillerle kanaldan kanala gezen hanımların olduğu bir program. Her kanaldan böyle teklifler geldi. Kabul etmedim. Bana 'Şimdi aklıma başka bir şey geldi' dedi. Yalan. Geliş nedeni aslında oydu: Dans yarışmasında sunuculuk. Çok güzel bir taktik, çok beğendim. Hiç sunuculuk yapmamışım ve 5 gün sonra canlı yayın var. Çok korktum ama ilk bölümü kazasız belasız atlattık. Umum müdür 'Demek ki yaptığını iş doğruymuş. Bu olayı senden başkası hayatta götüremezdi' dedi.

Ben olsam stüdyoyu basardım
* Sizin programınızdan sonra 'Televizyon Makinesi' başlıyor. Ancak son hafta sizin program geç bitince Bayülgen çok sinirlendi...
Haklı. Yerden göğe kadar haklı. Beni çok sever. Program yaparken aklım hep benden sonra yayınlanacak olan canlı yayınlardadır. Bunu Okan diye söylemiyorum. Bu tip yarışmaları seyrederken sunucunun lafı uzatıp uzatıp birinciyi açıklamaması insanı bayıltıyor. Ama kanal bunu istiyor. Ben ikinci hafta uzatmayıp hemen neticeyi söyledim. Ee günah, arkada bir program
bekliyor.Okan'ın programını da çok seviliyor. Yayın sırasında bana 'Birinciyi, eleneni kolay kolay söyleme' diyorlar. Ama ben şak diye söyledim.

* Size böyle bir şey yapılsaydı tepkiniz ne olurdu?
Yeri yerinden oynatırdım. İsterlerse beni işten atsınlar, stüdyoyu basarım. Hadi 15 dakika beklersin de 1 saat 15 dakika beklemek olmaz.

İbo ile dans etmek isterim
* Siz kimle dans etmek isterdiniz?
İbrahim Tatlıses. O adamı çok seviyorum.

* Size ayak uydurabilir mi?
Mühim olan onunla dans etmem. Eksik olmasın her bayram arar. Çok yakın görüşemiyoruz ama ben
insan olarak seviyorum. Başım sıkıştığında gidip dertleşebileceğim bir insan.

* İbrahim Bey'den söz açılmışken, jüri üyesi olduğunuz programda onunla atışıyordunuz. Şimdi de Asena ile takışıyorsunuz.
Hepsiyle takışıyorum...

Tan ne akar ne kokar
* Tan Sağtürk'le durumunuz nedir?
Dizilerde ekseri karı kocayı oynayanlar daha sonra sevgili oluyorlar ya, Tan Sağtürk'e de 'Seninle aynı programda çalışıyorum, bir şey olabilir mi?' diye takıldım. Tan, güvercin boku gibi ne akar, ne kokar. Bu kadar ılımlı bir insanı hayatımda çok az görmüşümdür. Sinirlenmesini bile bilmiyor. Sakin olduğunu bildiğim için üstüne gidiyorum.

* Sizin yaptığınız şovun benzerlerini yapanlar var. Onları nasıl buluyorsunuz?
Espri yaparken fazla ucuzlamam.

* Şimdikiler ucuz mu?
Bana biraz ucuz geliyor. Espriler fazla avam. Ben tip olarak bir mahalle karısını oynarken 'Hanımefendi' diyemem. Tipim gereği 'Karı' demem gerekiyor. Bunu bir başkası söylediği zaman çirkin olmuyor. Ben bir tarz yarattım.