BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Beyoğlu’ndaki pansiyonların mühürlenme nedeni belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın öğrenci evlerine yönelik açıklamaları...

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın öğrenci evlerine yönelik açıklamalarının ardından Beyoğlu’nda pansiyonların mühürlendiğini iddia etmesi, dikkatleri bu işletmelere çevirdi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın öğrenci evlerine ilişkin açıklamalarının ardından Beyoğlu’nda bazı pansiyon ve otellerin mühürlendiğini iddia etti. Gürsel Tekin’in bahsettiği Beyoğlu Serdar Ekrem Sokak’ta bazı pansiyon ve otellerin belediye tarafından mühürlendiği görülürken, esnaf otellerin kapatılma nedeninin Başbakan Erdoğan’ın açıklamaları ile alakalı olmadığını söyledi. Caddede esnaflık yapan bir vatandaş, "Buralar eskiden mühürlenmiş işletmeler. Ruhsatları olmadığı için mühürlendi. En az iki üç ay önceden kapatıldı. Buralarda zaten öğrenci kalmıyor. Kalanlar turistlerdi. Başbakan’ın açıklamaları ile hiç alakası yok" dedi.