BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.442,01
HABER /  GÜNCEL

Beyoğlu'nda korkutan yangın!

Yangıda bayılan kadını ise komşuları dumanların arasından alarak dışarı çıkartmayı başardı.

Abone ol

Beyoğlu'nda meydana gelen bir yangında, yanan evde torunları ve gelinin olduğunu düşünerek onları kurtarmaya giden Dilber Eliş, apartman boşluğunu dolduran dumandan zehirlendi. Bayılan kadını ise komşuları dumanların arasından alarak dışarı çıkartmayı başardı.

Edinilen bilgiye göre Örnektepe Mahallesi Mercan sokak 39 numarada bulunana 5 katlı apartmanın zemin katında saat 23.00 sıralarında yangın çıktı. Yangının, evde yakılan bir mumun halıya düşmesi sonucu çıktığı öğrenilirken, evin içi bir anda dumanla doldu. Aynı apartmanın 2. katında oturan Dilber Eliş, yangının oğlu Mehmet Ali Eliş'in evinde çıktığını fark edince, hemen aşağıya inmeye başladı. Panikle yangın çıkan eve ulaşmaya çalışan Eliş, apartman boşluğunu dolduran dumandan zehirlendi. Apartman sakinleri baygın halde buldukları Ediş'i dışarı çıkarttı. Yangın ise yine komşular tarafından söndürüldü.

BABAANNELERİNİ BAYGIN HALDE GÖRÜNCE ŞOK GEÇİRDİLER

Yangından kaçmayı başaran Eliş'in 2 torunu ve gelini sokakta beklerken, apartmanın içinden komşuların taşıdığı babaannelerini baygın halde görünce şok geçirdi. Büyük korku ve panik yaşayan gelin ve torunları komşuları teselli etmeye çalıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye vatandaşlar tarafından söndürülen yangında soğutma çalışması yaparken, bazı itfaiye erleri yerde yatan Ediş'e ilk müdahalede bulundu. Yaşanan panik havası içinde yaşlı kadın bir komşularının aracıyla hastaneye götürüldü. Eliş'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.