BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

BEYOĞLU’NDA KADIN CİNAYETİ

Beyoğlu’nda, bir kadın, evlenmek üzere olduğu kişinin eski eşinin de aralarında bulunduğu 4 kişinin kavgası sırasında bıçaklanarak öldürüldü...

Abone ol

Beyoğlu’nda, bir kadın, evlenmek üzere olduğu kişinin eski eşinin de aralarında bulunduğu 4 kişinin kavgası sırasında bıçaklanarak öldürüldü.
Edinilen bilgiye göre, Kulaksız Mahallesi Kulaksız Caddesi 44 numarada yaşayan oto tamircisi Celal Demir ve evlenmek üzere olduğu Dilek Duyuş (37), 4 kişinin eve gelmesi ile birlikte kendilerini bir kavganın içinde buldu. Ellerinde sopalarla Celal Demir ve Dilek Duyuş’a saldıran zanlılar daha sonra Dilek Duyuş’u bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Saldırının ardından Dilek Duyuş , olay yerinde hayatını kaybetti. Celal Demir ise olay yerine gelen polis tarafından alınarak önce hastaneye sonra da polis merkezine götürüldü.Olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen, Hakkı M., Ayten M., Yılmaz M. ve Orhan Y., polis tarafından kıskıvrak gözaltına alındı.
Öte yandan olaya karışan Ayten M.’nin Celal Demir’in daha önce boşandığı eşi olduğu ve yanındakilerin ise yakınları olduğu tespit edildi. Ayrıca Hakkı M.’nin ise olay sırasında Dilek Duyuş’u bıçaklayan kişi olduğu iddia edildi. Olayı gören Resül Sivritepe, “Biz kavga sesi üzerine olay yerine geldik. Şahıslardan biri ‘Namusumu temizledim’ diye bağırarak olay yerinden ayrıldı. İçeriye girdiğimizde şahıs ölmüştü” dedi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Dilek Duyuş’un cenazesi Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Polisin olayla ilgili geniş çaplı soruşturması sürüyor.
(İHA)