BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli o soruşturma için ne dedi?

MHP lideri Devlet Bahçeli hakkında açılan soruşturma hakkında konuştu

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bursa mitinginde partililerin ’Vur de vuralım. Öl de ölelim’ sloganlarına ’Onun da zamanı gelecek’ sözleriyle cevap vermesi üzerine açılan soruşturmaya ilişkin, "Savcı görevini yapmış bunu yorumlamak olmaz" dedi.

TBMM’de 23 Nisan resepsiyonuna katılan Bahçeli, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Anket yaptırıp yaptırmadıklarına ilişkin soru üzerine Bahçeli, "Zaman zaman yapıyoruz. 2011’e göre önemli bir tırmanma içinde nazar değmesin. İmkanlarımız çok sık yapmaya el vermiyor. Kendimize göre Türkiye’deki konjentorüte bağlı olarak zaman zaman yapıyoruz" dedi.

'SAVCI GÖREVİNİ YAPMIŞ'

Bursa mitinginde partililerin “Vur de vuralım. Öl de ölelim” sloganlarına "Onun da zamanı gelecek” sözleriyle cevap vermesi üzerine açılan soruşturma ilişkin sorusu üzerine Bahçeli, "Savcı görevini yapmış bunu yorumlamak olmaz” dedi.
Bir gazetecinin "Keşke arabanın koltuğuna oturmasaydım değdiniz oldu mu?" yönündeki sorusuna Bahçeli, "Şimdiye kadar olmadı. Şimdiden sonra olmaz diye düşünüyorum" yanıtını verdi.

'TÜRK MİLLETİ PKK'YI TERÖR ÖRGÜTÜ OLARAK GÖRÜYOR'

Avrupa Parlamentosunun PKK’yı terör örgütü olarak görmediğinin anımsatılması üzerine Bahçeli, "Avrupalının ne dediği önemli değil, Türk milletinin söylediği önemlidir. Türk milleti de PKK’yı bir terör örgütü olarak görmektedir" dedi.
Bahçeli bir soru üzerine 2023 plakalı 82 model bir arabasının daha olduğunu söyledi.