BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,64
ALTIN 2.413,22
HABER /  GÜNCEL

Beyoğlu'nda alevli gece

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm projesi kapsamında boşaltılan 4 katlı binada yangın çıktı. Mahallede paniğe sebep olan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Abone ol

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm projesi kapsamında boşaltılan 4 katlı binada yangın çıktı. Mahallede paniğe sebep olan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.
Çukur Mahallesi Karanlık Bakkal Sokak 9 numarada bulunan 4 katlı binanın en üst katında, dün saat 23.00 sıralarında yangın çıktı. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında boşaltılan ve binadan yükselen alevleri gören vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine Beyoğlu ve Şişli İtfaiyesi'ne bağlı ekipler sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye, yangına su ve köpük sıkarak müdahale etti.
Yangın, mahalle sakinleri arasında da paniğe sebep oldu. Yangının sıçrama ihtimaline karşı kendilerini dışarı atan vatandaşlar, meraklı gözlerle itfaiyenin çalışmalarını izledi. Mahalle halkı, boşaltılan binaların madde bağımlısı şahıslar tarafından kullanıldığını ileri sürdü. Çıkış sebebi henüz bilinmeyen yangında ölen ya da yaralanan olmadı.