BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Beymahall Residence'dan özel fiyatlar

Beylik Yapı tarafından Beylikdüzü'nde konumlandırılan Beymahall Residence projesinde konutlar çok özel fiyatlarla satışta.

Abone ol

Beylik Yapı tarafından Beylikdüzü'nde konumlandırılan Beymahall Residence projesinde konutlar çok özel fiyatlarla satışta.

Beylik Yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilmekte olan Beymahall Residance, özgün mimarisi, Ana Caddeye olan mükemmel konumu ve A sınıfı malzeme kullanımı ve kaliteli işçiliğiyle yatırımcılar için en cazip projelerin başında geliyor.

Beymahall’de konutlar çok özel bir kampanya kapsamında çok özel koşullarla satılıyor.. İnşaatı % 70 seviyesinde tamamlanan projede yaşamın başlamasına çok az kaldı. Sizde bu projede yer almak istiyorsanız, size en uygun kampanya koşullarını öğrenmek ve örnek daireyi görmek için satış ofisine gitmek yeterli.

Tüm ayrıntıları özenle tasarlanmış lüks daireleri, eşsiz konforu ve ayrıcalıklı lokasyonu ile bulunduğu bölgenin değerine değer katacak Beymahall için start veren Beylik Yapı , Esenyurt’un en merkezi noktasında yeni residance projesini hayata geçiriyor. Şehrin yeni çekim merkezinde beş yıldızlı otel konforunda ayrıcalıklı bir hayat sunan Beymahall, İstanbul’un yeni yaşam bölgesinde yükselmeye başlıyor.

Örnek dairemizi bügün görün, yatırıma anında başlayın

Beylik Yapı tarafından 1830 m2'lik alan üzerinde inşa edilen 10 katlı residence projesi Beymahall , ofis ve residence yaşamını bir arada sunuyor .86 daire ve 8 dükkan’dan oluşan Beymahall sunduğu standartlar ile de cazip bir yaşam sunuyor.

Her türlü sosyal imkan bir arada

Yeni bir yaşam tarzını beraberinde getiren Beymahall Residance’ın sunduğu imkanlar arasında ;

Resepsiyon
Kartlı giriş sistemi
Spor merkezi
Kapalı otopark ( araç asansörlü )
Klima alt yapısı
7/24 kapalı devre kamera sistemi
Vale hizmeti
Görüntülü intercom
Internet alt yapısı
Isı yalıtımı
Kullan-Öde merkezi ısıtma
Bina ve daireleri kapsayan jenaratör
Güneş enerjili merkezi su ısıtma sistemi

Kullanılacak malzemeler
Franke marka ankastre ürünler
Hitit marka yer seramikleri
Zimmer marka armatürler
Bocchi marka vitrifiye ve diğerleri

Cadde üstü alışveriş keyfi

Beymahall Residance cadde üzerinde yer alan dükkanları ile caddeye sıfır konumu ve merkezi lokasyonu ile bölgenin yeni uğrak yeri olacak.

E-5’ e ve Metrobüse 100 metre mesafede
Merkezi konumuyla da sakinlerine büyük avantaj sağlayan Beymahall, yeni Metrobüs hattına ve E5 karayoluna 100 metre mesefade ,Tüyap fuar alanı , Havalimanı ,özel ve devlet hastaneleri ve pek çok noktaya kolay ulaşabilecek mesafede yer almaktadır.

Beylik Yapı teknik alandaki uzmanlığını yapı sektörüne taşıyan ve bu doğrultuda yeni projeler geliştiren bir firma olmanın yanı sıra,gayrimenkul sektöründe dünya standartlarına uygun kaliteli, ekonomik ve güvenilir yapılar sunmayı amaç edinmiştir.

Beymahall Evleri İletişim:

Web: www.beymahall.com.tr
Tel : 0212 428 00 22