BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,02
ALTIN 2.519,80
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Beylikdüzü'nün çehresi değişiyor

Beylikdüzü Belediyesi tarafından 18 farklı noktada gerçekleştirilen yol yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor.

Abone ol

Beylikdüzü’nde 18 farklı noktada devam eden yol ve kaldırım çalışmaları, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun tarafından yerinde inceledi.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Uzun, Fatih Sultan Mehmet’in belediyecilikle ilgili sözüne vurgu yaparak; “Bir şehri abâd etmek, halkın gönlünü almaktır. Bizler gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda halkımızın hayatını kolaylaştırmak ve onların mutluluğu için gayret gösteriyoruz. Hedefimiz yol ve kaldırım sorununu kalıcı olarak çözmek.” dedi.

Alt yapı çalışmaları kapsamında 18 farklı noktada aynı anda yol bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Öncelik olarak Osmanlı Caddesi’nden başlanan çalışmalara, Esentepe, Kuştepe ve Büyükdere Caddeleri’nde devam edildi. Ihlamur Caddesi’nde ise yağmur suyu kanal inşaatı başladı. Bu caddenin, Anadolu Caddesi bağlantısı tamamlanarak kaldırım ve asfalt yapılacak.

Plajın 2. etap çalışmaları devam ediyor

Sahilde 3400 metre alan üzerindeki sahil düzenlemesi devam ederken, 100 dönüm yeni park ve bahçe yapılacak. 1. etabı tamamlanan ve halkın hizmetine sunulan plajın, 2. etap çalışmaları da hızla devam ediyor.

Beylikdüzü’nde Alt Yapı Atağı

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü alt yapı hizmetleri noktasında geniş çaplı çalışma başlattı. Konuyla ilgili bilgi veren Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Şefi Sefer Karademir; bölgede geniş çaplı çalışma başlattıklarını, yaptıkları çalışmaların sonrasında bölgede bozuk yol ve alt yapı sorunu kalmayacağını belirtti.