BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Beylikdüzü'nde plaj voleybolu heyecanı

Tüm dünyada ilgiyle takip edilen Plaj Voleybolu, düzenlenen organizasyonla Beylicium AVM’ de start alıyor.

Abone ol

Tüm dünyada ilgiyle takip edilen ve çekişmeli maçlara sahne olan Plaj Voleybolu, Beylicium AVM önünde kurulacak olan özel sahayla Beylikdüzü’ne taşınıyor.

Hasan Uğur Epirden’in öncülüğünde 19 yıldan bu yana devam eden “Epirden Bayanlar Plaj Voleybolu”, bu yıl 9 etaptan oluşan turnuvayla 01-04 Temmuz tarihleri arasında, İstanbul Beylikdüzü Beylicium AVM’ de gerçekleşecek.

Epirden takımlarının yanı sıra, 11 ülkeden 15 yabancı takımın da misafir olarak katılacağı turnuva, 19.00 - 23.00 saatleri arasında oynanacak maçlarla tam bir şölene dönüşecek.

Brezilya, Amerika, Bulgaristan, Romanya’dan 2’şer, İsveç, İspanya, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Azerbaycan, Ukrayna, KKTC’den gelen dünya çapında takımlar 4 gün boyunca, Beylicium AVM Kupası’nı kazanmak için kıyasıya bir mücadele edecek.

Beylicium AVM Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sadunoğlu; “Biz Beylicium AVM olarak, siz değerli misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak, rahat, stressiz, mutlu huzurlu dakikalar geçirebilmeleri için profesyonel kadromuzla en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz” derken, Beylicium AVM Genel Müdürü M. Emin Boğaç; “1 Temmuz itibariyle “Epirden 2010 Grand Women Serie”nin İstanbul ayağı Beylicium AVM’nin ortak çalışmalarıyla gerçekleşecek. Bu spor organizasyonunu Beylikdüzü halkına armağan edeceğiz. Bunun mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz” diye konuştu.

Beylicium AVM E-5 cephesinin önüne kurulacak olan kum saha ve tribün ile, çekişmeli geçecek maçlar seyirciler ile buluşacak. Misafir sanatçıların konuk olarak katılacağı turnuva, sürpriz hediyelerin dağatımıyla renkli eğlenceli görüntülere sahne olacak.. Beylikdüzü akşamlarını hareketlendirecek organizasyon, Beylikdüzü`nün yanısıra tüm İstanbul tarafından da yakından takip edilecek. Birçok basın kurulşu tarafından canlı yayınlarla izleyicilere aktaracak olan turnuva ile İstanbulda bir ilk gerçekleştirilmiş olacak.