BIST 10.219
DOLAR 32,20
EURO 34,71
ALTIN 2.451,75
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Beylikdüzü'nde danışma kurulu toplandı

Beylikdüzü Belediyesi Ekonomik Gelişim Danışma Kurulu, ilk toplantısını geniş katılımla Bayece Restoran'da gerçekleştirdi.

Abone ol

Beylikdüzü Belediyesi Ekonomik Gelişim Danışma Kurulu'nun geçekleştirdiği ilk toplantı geniş katılıma sahne oldu.

Beylikdüzü'nde söz sahibi İş yerlerinin temsilcilerinin ve önde gelen isimlerinin katıldığı toplantıda Beylikdüzü'nün ekonomik yapısına ve istihdam imkanlarına yönelik sorunlar masaya yatırıldı.

Arçelik, Sanica, Güzel İş Gıda, Eraysan Group ve Migros temsilcilerinin katılımcılarından oluşan heyet, Beylikdüzü Ekonomik Gelişim Danışma Kurulu toplantısında bir araya geldi.

İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ramazan Evren ve URAK(Uluslar arası Rekabet Araştırmaları Kurumu Derneği Genel Koordinatörü ve İstanbul Şehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Melih Bulu da kurulun üyeleri arasında yerlerini aldılar.

Toplantıda konuşan Başkan Yusuf Uzun, "Beylikdüzü'nde ekonomiyi, üretimi, istihdamı ve tüm alanlardaki yatırımları, başta bölgemizdeki işadamlarımızın sahiplenmesi için biz ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. İlçemizi hep birlikte yönetmek istiyoruz. Bu doğrultuda halk meclislerimizi ve danışma kurullarını oluşturduk. Bugün de burada iş adamlarımızın ve üniversitelerimizin de içinde olduğu Ekonomik Gelişim Danışma Kurulu'nu kurmuş bulunuyoruz" dedi.

Yapılan çalışmaların sonucunda Beylikdüzü'nün çok daha güzel yerlere geleceğini ifade eden Başkan Uzun, yapılan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.