BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  EKONOMİ

İnci Akü ralli heyecanını erken başlattı

İnci Akü Nanogold Ralli Pilotları ile yarışseverler ralli heyecanını Viaport’ta yaşadı.

Abone ol

ADVERTORİAL- Viaport’ta 3-4 Temmuz’da gerçekleşecek olan İstanbul rallisinden bir hafta önce, rallinin start alacağı Viaport’da 27 Haziran Pazar günü İnci Akü bir dizi etkinlik düzenledi.

İnci Akü Nanogold Ralli pilotları Serhat Öztemir ve Ünal Tezel Viaport’ta Ralli meraklılarına co-driving etkinliğiyle heyecanlı anlar yaşattı. Co-drive etkinliği hemen öncesinde düzenlenen imza etkinliğiyle bir çok yarışsever hem pilotlarla tanışma şansını elde ederken hem de bu heyecanlı sporla ilgili detaylı bilgiye sahip oldular.

Ayrıca İnci Akü otomobil sahiplerine İnci Akü Çadırı’ nda “Akü kontrol günü” aktivitesi düzenledi. Otomobil sahipleri bir taraftan akülerinin kontrolünü yaptırırken diğer taraftan teknik olarak tüm sorularının cevaplarını İnci akü Teknik uzmanlarından aldılar.

Ralli Severler İnci Akü Nanogold Pilotlarıyla Ralli Heyecanı Yaşıyor

İnci Akü, 25 yıldır yenilikçiliği ve yatırımları ile faaliyet gösterdiği otomotiv yan sanayinde ürettiği ürünlerin üstün performansını pistlere taşıyor.

İnci Akü, performans ve hız sporu olan motorsporlarına 4 yıldır İnci Akü Off-road takımı ile verdiği desteği, ralli alanında da sponsorluk yaparak güçlendirdi.

İnci Akü’nün 2009 yılında Türkiye pazarında %10 büyüme başarısının arkasında markalaşma başarısı olduğunu belirten İncitaş Genel Müdürü Erdoğan Yılmaz ,

“İnci Akü ar-ge, teknoloji alanlarına yatırım yaptığı kadar sponsorluk ve pazarlama iletişim çalışmalarına da yatırım yapıyor. Bu yatırımlarımızın geri dönüşünü müşterilerimizden ve bayilerimizden aldığımız için çok mutluyuz” dedi.

2009 yılında Serhat Öztemir ve Ünal Tezel’e İnci Akü Nano Gold ürünüyle sponsorluk yaparak Türkiye Ralli Şampiyonasına giren İnci Akü Nanogold Türkiye ralli Şampiyonasında iddiasını koruyor.

2010 yılında Dünya Ralli Şampiyonası (WRC) nin ayağı Türkiye Rallisi ile başlayan yarışlarda Serhat Öztemir – Ünal Tezel kendi sınıfında birinci olmuştur.