BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,03
ALTIN 2.514,01
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gazeteciler Erdoğan için dört dönüyor!

Geçtiğimiz çarşamba günü tatile Ankara'dan ailesiyle birlikte ayrılan Başbakan Recep Tayip Erdoğan, tatilinin üçüncü gününde de ortaya çıkmadı.

Abone ol

Ülker Şirketler Grubu sahibi Murat Ülker'e ait 'Marina Türk'te bulunan Süreyya isimli teknenin Başbakan Erdoğan'ı aldıktan sonra denize açıldığı iddia edildi.

Üç günden bu yana görülmeyen Başbakan Erdoğan'ı görüntülemek isteyen gazeteciler, Başbakan ve ailesini her yerde arıyor.

Göcek beldesinde öğle saatlerinde bir helikopterin Marin Türk'e inmesi ve helikopterin içinde Başbakan Erdoğan'ın bulunduğunun iddia edilmesi heyecanlı saatlerin yaşanmasına neden oldu.

Helikopterin marinaya indiğini gören gazeteciler Marina Türk'e gittiklerinde helikopterde bulunanların 'Süreyya' isimli tekneye gittiğini öğrendiler.

Bu defa Marina Türk'e doğru hareket eden gazeteciler 'Süreyya' isimli teknenin demir alarak hareket ettiğini görünce tekneyi karadan bir süre takip ettiler. Ancak yetkililer helikopterde Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın değil, Ülker Şirketler Grubu sahibi Murat Ülker'in çocuklarının bulunduğunu belirttiler. Buna rağmen bir süre tekneyi karadan takip eden gazeteciler kimseyi görüntülemeyi başaramadı.