BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Beykoz Kartala hafif geldi

Beko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Cola Turka, Beykoz engelini farklı bir skorla geçti.

Abone ol

Beko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Cola Turka, Beykoz'u 83-68 yendi.
Beşiktaş Cola Turka, hücum organizasyonlarda Erkan ve Thomas ile sonuca giderek 3. dakikada 6-0 üstünlük yakaladı. Pota altında Mutlu ile dengeyi kuran Beykoz, Kenton ve Phill'in skora katkısıyla farkı kaparken, Beşiktaş Cola Turka, ilk periyotu 22-21 önde geçti.

2. periyotta rakibinin alan savunması karşısında sayı bulmakta zorlanan Beşiktaş Cola Turka, Phill'in 3 sayılık basketiyle 14. dakikada 32-27'lik üstünlük yakaladı. Alan savunmasıyla rakibini durdurmaya çalışan siyah-beyazlı takım, Reese'nin yanısıra pota altında Sales ile basketler buldu ve ilk yarıyı 41-37 önde kapadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına hücumda ve savunmada iyi başlayan evsahibi takım, yine Reese ve Sales ile skor üretti. Harvey'in de hücumda devreye girmesiyle farkı açan siyah-beyazlı takım, 29. dakikada farkı 22 sayıya (64-42) çıkarırken, 3. periyotu 67-47 önde geçti.

Beykoz, son periyotta Mutlu ve Phill ile direnmeye çalıştıysa da son bölümde Harvey ile skor üreten Beşiktaş Cola Turka, karşılaşmayı 15 sayı farkla 83-68 kazandı.

Bu arada karşılaşma öncesi Beşiktaş Cola Turka taraftarlarıyla Beykoz taraftarları arasında kavga çıktı. Beykoz taraftarlarını salona getiren otobüsün siyah-beyazlı taraftarların ortasında durması sonrası iki grup arasında kavga yaşandı. Güvenlik güçleri müdahale ederek olayın daha da büyümesini önledi.