BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.521,56
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Beykoz Belediyesi engelleri kaldırıyor

Beykoz Belediyesi ile İŞ-KUR yeni bir proje başlattı. Proje kapsamında ilçedeki işverenler ile engelli vatandaşlar buluşturuluyor.

Abone ol

Beykoz Belediyesi, İş ve İşçi Bulma Kurumu işbirliği ile yeni bir proje başlattı. Proje kapsamında ilçedeki işverenler ile engelli vatandaşlar buluşturuldu.

Beykoz Belediyesi İş Bulma Birimi yöneticilerinin de katıldığı toplantıda, 6 şirketin yöneticisi 37 engelli vatandaşla görüşme yaptı.

Sosyal, kültürel, altyapı ve ulaşım projelerinin yanı sıra istihdama yönelik çalışmalar da yapan Beykoz Belediyesi, İş ve İşçi Bulma Kurumu ile ortak organize edilen programla, Beykozlu işverenler ve iş arayan engelli vatandaşları buluşturdu.

Beykoz Belediye Başkanlığı’nın İŞKUR Kadıköy Bölge Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğü çalışma kapsamında işverenler ve engelli işçi adayları biraraya geldi. Beykoz Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda işverenler aradıkları şartlara uygun engelli işçi adaylarıyla görüşmeler yaptı. Beykoz’da faaliyet gösteren 6 şirketin yöneticilerinin katıldığı görüşmeye 37 engelli katıldı.

Adaylara vasıfları, tecrübeleri ve şirketlerdeki pozisyonlar hakkında soruların sorulduğu toplantıya, İŞKUR yetkilileri ile Beykoz Belediyesi Beyaz Masa İş Bulma Birimi yetkilileri de katıldı.

Görüşmeler sonucunda aranılan özelliklere sahip ve en az yüzde 40 engeli bulanan özürlüler, belirlenen pozisyonlarda işe yerleştirilecek.
Beykoz Belediyesi’nin özürlü vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarının süreceğini vurgulayan Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, engellilerin hayatlarını kolaylaştırmak ve günlük hayatlarında yaşadıkları sıkıntıları gidermenin en önemli görevlerinden biri olduğunu kaydederek, “Engelleri ortadan kaldırarak mutlu insanların yaşadığı bir Beykoz için çalışıyoruz” dedi.