BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.410,81
HABER /  GÜNCEL

Beyaz'ın şakası Can'ı perişan etti

Can Bonomo, Beyaz'ın programında öyle bir şakaya maruz kaldı ki ecel terleri döktü. Bülent Ersoy ile konuştuğunu sanıp hazırola geçti ama...

Abone ol

İNTERNETHABER- Beyaz Show'a konuk olan Eurovision temsilcimiz Can Bonomo'ya öyle bir canlı yayın şakasına maruz kaldı ki az daha kalpten gidiyordu.

Geçen hafta yayına telefonla bağlanan Bülent Ersoy, programın konuğu Nev'e olan beğenisini ifade etmiş ama sonrasi bir gerilim filmi tadında geçmişti.

Gazeteciler.com'un haberine göre, Beyaz, o bağlantının ses kaydını canlı yayın bağlantısı diyerek Bonomo'yu şakalayınca, genç şarkıcı çok zor anlar yaşadı.

Bülent Ersoy ile konuştuğunu sanan Can Bonomo, beğeni ifadesiyle karşılasında "eyvallah" diye karşılık verdi. Beyaz, "karşındaki Bülent Hanım, eyvallah denir mi?" deyince genç şarkıcı hemen çam devirdiğini düşünüp sözlerini düzeltti. "İlk kez böyle bir bağlantı yapıyorum" dedi.

ECEL TERLERİ DÖKTÜ

Ardından yaşananlar ise tam bir komediydi. Bülent Ersoy ile görüştüğünü sanan Can Bonomo adeta hazırola geçti. Ersoy'un yönelttiği "musiki eğitiminiz var mı?" sorusu ile ise film koptu. Genç şarkıcı cevap verdikçe soru tekrarlandı. Ne yapacağını bilemeyen Can Bonomo uzun süre şakayı anlamadı o anlarda ecel terleri döktü.

İşte o anlar;