BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Beşiktaşta şampiyonluk şarkıları

Fenerbahçe'nin puan kaybetmesiyle de aradaki puan farkını 2'ye indiren Beşiktaş, İstanbul'a coşkulu döndü.

Abone ol

Bir grup Beşiktaş taraftarı, siyah-beyazlı kafileyi Atatürk Havalimanı'nda karşıladı. Futbolculara sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, tezahüratlar yaparak takımlarına destek verdi.

Bu arada yarını dinlenerek geçirecek olan Beşiktaş, Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına 1 Mayıs Salı günü yapacağı antrenmanla başlayacak.

En büyük özür!

Kazakistan'ın Kaisar takımıyla oynanan maçta, sahadan alındığı için sinirlenen ve stadı terk etmesiyle kadro dışı kalan İbrahim Akın, önce affedildi, sonra da affettirdi.

Siyah - beyazlı futbolcu, "Bir takım sorunlarım vardı. Eşim de hamileydi. Kendimle çok kavga ettim. Çok üzgünüm. Çünkü Beşiktaş'ı seviyorum. Oynamamanın verdiği psikolojik sorunlarla istenmeyen olaylar meydana geldi. Ancak bunlar geçti. Benim için çok anlamlı bir gol oldu" diye konuştu.

Maçın adamı

Runje
Beşiktaş'ın kalecisi ligin sonuna doğru yükselen grafiği ile takımı sürekli ipten kurtarıyor. İşte dün... Sivasspor'un ikinci yarıdaki iki pozisyonunda öylesine usta dokunuşlar yaptı ki, resmen üç puanın mimarı oldu.


Maçtan notlar

Kimse küsmesin!
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören karşılaşmaya maç günü özel uçakla geldi ama hiçbir yöneticiyi yanına almadı. Tarifeli uçakla dün Sivas'a giden bazı yöneticilerin, Demirören'in uçağına binememesindeki sır ortaya çıktı. Başkanın, kimseyi küstürmemek için böyle bir uygulama içine girdiği öğrenildi.


Kolot'un kehaneti
Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, İbrahim Akın'ın gol atacağını devre arasında bildi. Siyah - beyazlı futbolcuyla görüşen Kolot, "Girereceksin ve gol atacaksın dedim. İbrahim Akın da bana 'Ben de hissettim' dedi. Kötü oynadık ama çok önemli bir 3 puan ve şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldık" dedi.


Biraz sabır!
Fenerbahçe'nin Denizli beraberliği, Beşiktaş uçağında coşkuyla karşılandı. Siyah - beyazlılar, üçlü çekerek tezahürat yaparken, Tigana tercümanı aracılığıyla şu mesajı gönderdi: "Lütfen şimdi biraz sakin olsunlar. Daha dört maçımız var. Sezon sonunda hep birlikte seviniriz." Kafileyi havaalanında karşılamaya gelen Beşiktaşlılar Ricardinho'yu omuzlara aldı.


Uygun'dan gönderme
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, futbol dışı söylemlere tepki gösterdi, bazı imalarla değişik çevrelere mesaj gönderdi. İstanbul'da yendikleri Beşiktaş'ı dün de devirmek istediklerini söyleyen Uygun, "Maalesef futbolun adaleti yok. Futbolun adaletinin olması için futbol yönetiminde adalet olması lazım. Sözlerimi anlayan anlar" dedi.