BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş'ta Quaresma depremi

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, sezon sonunda Beşiktaş’tan ayrılacağını açıkladı

Abone ol

Portekiz televizyonuna 4 aydır para alamadığını söyleyen yıldız oyuncunun, “Menajerime takım bulmasını söyledim, sezon sonu Beşiktaş’tan ayrılacağım” sözleri siyah beyazlı camiada depreme yol açtı.

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, sezon sonunda Beşiktaş’tan ayrılacağını açıkladı. Hürriyet'ten İsmail Er'in haberine göre Portekiz’in RPL Televizyonu’na konuşan siyah beyazlıların yıldız oyuncusu, “Menajerime Beşiktaş’ta kalmak istemediğimi söyledim, şimdiden kulüp aramaya başladık” dedi.

EKONOMİK KRİZ VAR

Türk futbolunda ekonomik kriz yaşandığını söyleyen Ricardo Quaresma, ”Sadece Beşiktaş değil, bir çok kulüp ekonomik sorunlar yaşıyor. Bazı takımlardaki oyuncular sezon başından bu yana para alamadılar, ben ise 4 aydır para alamadım. Bu nedenle Beşiktaş’tan ayrılmak istiyorum” diye konuştu. Takım arkadaşlarıyla hiçbir sorunu olmadığını söyleyen Portekizli yıldız, siyah beyazlı taraftarın kendisine verdiği desteğin de motivasyonunu artırdığını anlattı.

FAULLER ÇALINMIYOR

Süper Lig’deki sıkışık maç programından yakınan Portekizli yıldız, “Birkaç gün arayla maç yapıyoruz” ifadesini kullandı. Türkiye’deki hakemlerin kendisine önyargılı davranmakla suçlayan Q7, şöyle konuştu: “Çalımlı mücadele, artistik hareketle karıştırılıyor ve bana yapılan fauller çalınmıyor.”

İNTER PİŞMANLIĞIM

Ricardo Quaresma, kariyerindeki en büyük pişmanlığın Inter’de oynamak olduğunu söyledi.