BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  EKONOMİ

Sevgilinize şık ve SaDe bir hediye!

Concept SaDe, Sevgililer Günü hediyesinde şıklığın yanı sıra sadeliği ve özgünlüğü arayanlar için doğru bir seçim olacak.

Abone ol

Sevgililer Günü'nde sevdiğiniz kişiye SaDe şıklığı yaşatın. Tamamen doğal, yüzde 100 pamuklu kumaşlarla hazırlanan Concept SaDe'nin tişört ve şalları; Beypazarlı kadınların el yapımı sırma, pul ve örgü nakış işlemeleri, romantizmi yaşatan dantel tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Concept SaDe, ürünlerini tek bir adresten; www.conceptsade.com'dan sevenlerine ulaştırıyor.

Kaliteli ürünler sunma hedefi ile yola çıkan ve ürünlerine sadece www.conceptsade.com'dan ulaşılabilen Concept SaDe, Sevgililer Günü hediyesinde şıklığın yanı sıra sadeliği ve özgünlüğü arayanlar için doğru bir seçim olacak.

EL EMEĞİ GÖZ NURU                                                    a.20120213172334.jpg

Beypazarlı kadınların el emeği göz nuru ile işlenen sırma, pul ve örgü çalışmalarını günümüze taşıyan Concept SaDe'nin siyah, beyaz ve ekru renklerden oluşan ürünlerinden biri mutlaka sevgilinizin tarzını tamamlayacak özellikler içeriyor.

Sırma nakış, örgü ve dantel işlemeli tişörtleri ile büyük ilgi gören Concept Sade'nin zengin ürün porföyünde yer alan tişört ve şallar kişiye özel tarzlar yaratmaya olanak tanıyor.

Concept SaDe'nin sırma ürün grubunda yer alan tişörtlerde, el ve makine işlemesi ile yapılmış altın, gümüş renklerdeki laleler dikkat çekiyor. Kol ve etek bölümü pullarla, yan ve sırt kısmı örgülerle bezenmiş el işi grubundaki tişörtler günlük kıyafete farklılık katıyor.

Sırt ve kol kısımlarında dantel kumaşın kullanıldığı dantel grubundaki ürünler ise, şıklıkta romantizm arayanlara hitap ediyor. Concept SaDe, sadece kaliteli ve tamamen sade tişört arayışında olanları ise "Sade" ürün grubu ile unutmuyor.

Kaliteli ve doğal pamuklu kumaştan yapılmış; vizon, taş, siyah, acı kahve, ekru ve indigo renklerden oluşan SaDe şallar ise şıklığı tamamlarken soğuk kış günlerini de ısıtıyor.

CONSEPT SaDe HAKKINDA

Tarihimizin ve kültürümüzün estetiğini taşıyan desen tasarımları ve yetenekli ellerin işlediği nadide nakışlı bluz, tişört ve şallardan oluşan zengin koleksiyonu ile Concept SaDe henüz çok yeni bir firma olmasına rağmen, sektörde kendine ayrıcalıklı bir yer edindi. Concept SaDe'nin kurucusu Selma Karaoğuz, Çapa Anchor, Ören Bayan ve Uğur Tekstil Makinaları gibi sektörün önde gelen markalarının düzenlediği birçok yarışmada, birincilik, ikincilik ve mansiyon gibi önemli ödüllerin sahibi olan Fatma Köksal ile çalışmaktadır. Köksal, son olarak 2011 yılında Çapa Anchor'un düzenlediği nakış yarışmasında da Türkiye birinciliğine hak kazandı. Osmanlı ve Anadolu coğrafyasının gelişmiş nakış kültürünü ilmek ilmek yansıtan şıklığı ile Concept SaDe, doğal ve pamuklu kumaşlardan oluşan ürün serileriyle www.conseptsade.com adresinden tüketicinin beğenisine sunuluyor.