BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş’ta olağanüstü toplantı

Beşiktaş’ın Olağanüstü Tüzük Tadil Genel Kurul Toplantısı, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde başladı. <br/>Siyah-beyazlı kulübün olağ...

Abone ol

Beşiktaş’ın Olağanüstü Tüzük Tadil Genel Kurul Toplantısı, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde başladı.
Siyah-beyazlı kulübün olağanüstü tüzük tadil genel kurul toplantısı’nda açılışın ardından Kongre Divan Başkanlık seçimi yapıldı ve Ali Rıza Dizdar başkan seçildi. Başkanlık seçimi sonrası saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Toplantıda konuşma yapan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, geçen sene bir tüzük tadil toplantısı yapıldığını hatırlatarak, “Daha sonra Dernekler Masası’ndan 2-3 madde hakkında değişiklik yapılması gerektiği uyarısı yapılmıştı. Tüzük Tadil Kongresi yapma zorunluluğu ortaya çıkınca geçenki kongrede metne yanlış geçen maddeler vardı, onları da düzeltelim demiştik. Biz böyle düşünürken daha tüzüğü görmemişken hakkımızda yalan yanlış bilgilerle dedikodu çıkarıldı. İnsanlar kendilerine göre negatif maddeleri bizim çıkarmak istediğimizi iddia etmeye başladı. Bu nedenlerle Dernekler Masası’nın istediği maddeler haricinde bütün önerilerimizi geri çekiyoruz. Böyle bir tartışma çıkmasından rahatsızlık duyuyoruz. Yine bir tüzük kurulu kurarız. Bu kurul uzun süre çalışır, tartışır” dedi.
Ardından toplantıya gündemin dördüncü maddesi olan tadil edilecek tüzük maddelerinin görüşülmesiyle devam edildi.
(İHA)