BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.397,14
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş'ta Juande Ramos sesleri

Deniz'nin ardından hoca arayışına giren Beşiktaş'ta Başkan Demirören, Juande Ramos ile temasa geçti.

Abone ol

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, teknik direktör Mustafa Denizli'nin görevinden sağlık sorunları sebebi ile ayrılmasının ardından yeni teknik adam arayışlarına başlamıştı.

Yönetim kurulundan aldığı yetki ile görüşemelere başlayan ve yeni teknik adam adayları ile temaslarını sürdüren Demirören'in, Schuster ve Lucescu'nun ardından İspanyol teknik adam Juande Ramos ile temasa geçtiği öğrenildi.

Son iki gündür Bernd Schuster, Joachim Löw, Manuel Pellegrini, Mircea Lucescu ve Felix Magath gibi isimleri listesine alan Demirören'in yarın Ramos ile görüşeceği kaydedildi.

JUANDE RAMOS KİMDİR?

55 yaşındaki İspanyol teknik adam Juande Ramos, teknik direktörlük kariyerine İspanya'nın Alcoyano takımında başladı. Ramos daha sonra sırasıyla Levante, Logrones, Barcelona B, Lleida, Rayo Vallecano, Betis, Espanyol, Malaga, Sevilla, Tottenham Hotspur, Real Madrid ve CSKA Moskova takımlarını çalıştırdı. İspanyol teknik adam, Sevilla'yla 2005-06 ve 2006-07 sezonlarında UEFA Kupası'nı, 2006 yılında UEFA Süper Kupası'nı, 2006-07 sezonunda İspanya Kral Kupası'nı, 2007 yılında da İspanya Süper Kupası'nı kazandı. Ramos, Tottenham Hotspur'un başındayken de 2007-08 sezonunda İspanya Lig Kupası'nın sahibi oldu. Juande Ramos son olarak 7 ay önce Rus takımı CSKA Moskova teknik direktörlüğünden ayrılmış ve o günden bu yana başka bir takım çalıştırmamıştı.