BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.442,03
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş'ta bir isim daha veda etti

Beşiktaş'ta forma giyen Yusuf Şimşek'in yeni takımı belli oldu. Kayseri Erciyesspor, Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Yusuf Şimşek'i renklerine bağladı.

Abone ol

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Yusuf Şimşek'i renklerine bağladı.

Beşiktaş sözleşmesini feshettiğini duyurdu

Beşiktaş Kulübü, futbolcusu Yusuf Şimşek'in sözleşmesini feshettiğini açıkladı.
Siyah-beyazlı kulüp, Bank Asya 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyespor ile anlaşma sağlayan futbolcunun, 200 bin TL'lik alacağını da ödeyerek yollarını ayırdıklarını belirtti.
Siyah-beyazlı kulübün, İMKB'ye gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan özel durum açıklamasında, "Profesyonel futbolcularımızdan Yusuf Şimşek ile aramızdaki mevcut sözleşme, futbolcunun hak ettiği alacaklarından 200 bin liralık kısmının ödenmesi koşuluyla, karşılıklı anlaşılarak fesih edilmiştir" denildi.

Kayseri Erciyesspor'dan açıklama

Şampiyonluk mücadelesi veren Kayseri Erciyesspor, bu hafta oynayacağı Orduspor maçından önce Beşiktaşlı Yusuf Şimşek"in dışında Bucaspor'un stoperi Veli Kızılkaya'yı da transfer etti. Basın Sözcüsü Şadi Büyükkeçeci, 2'nci yarıya şampiyonluk parolasıyla hazırlandıklarını ve yaptıkları transferlerle de bu isteklerini gösterdiklerini söyledi. Şadi Büyükkeçeci, transferleriyle ilgili olarak şunları söyledi:

"BANK ASYA'DA YILIN TRANSFERİNİ YAPTIK"

"Yusuf Şimşek'in transferi, Bank Asya Ligi'nde yılın transferi. 'Yusuf takıma ağabeylik yapacak. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Yusuf ve Bucasporlu Veli yarın Kayseri'ye gelerek 1.5 yıllık sözleşme imzalayacak. Her 2 futbolcu da Orduspor maçına yetiştirilecek."

5 FUTBOLCU ALMIŞLARDI

Mavi siyahlı kulup, dün de daha önce anlaşma sağladığı Konyasporlu Emre Toraman ve Eser Yağmur, Adıyamansporlu Muhammed Emin Bakan, Giresunsporlu Ümit Tütüncü ve Diyarbakırsporlu Mehmet Öztonga ile sözleşme imzalamıştı.