BIST 10.719
DOLAR 32,20
EURO 35,05
ALTIN 2.527,30
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaşlı yıldız Galatasaray yolunda

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Bobo'yu da gündemine aldığı öğrenildi.

Abone ol

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Bobo'yu da gündemine aldığı öğrenildi.

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın edindiği bilgiye göre, Sportif Direktör Adnan Sezgin, Bobo'nun bağlı bulunduğu menajerlik şirketinin başkanı Juan Figer'le aralarında golcü futbolcunun da bulunduğu bazı futbolcular için transfer görüşmelerinde bulunuyor.
Figer'in futbolcularından bir tanesi sezon başında gündeme gelen Julio Baptista...

HAFTAYA BEŞİKTAŞ'LA PAZARLIK MASASINA OTURACAK

Beşiktaş Yönetimi ise sezon sonu sözleşmesi bitecek başarılı golcüyü gelecek hafta İstanbul'a bekliyor. Kalçasındaki yapısal sorun nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Bobo'nun İstanbul'da ayrıntılı tetkiklerden geçirileceği, futbol oynamasına engel bir durumun olmaması halinde ise menajeriyle pazarlık masasına oturulacağı öğrenildi.

BOBO'NUN TALEBİYLE BEŞİKTAŞ'IN ÖNERİSİ ARASINDA UÇURUM VAR

Beşiktaş yönetimi Bobo'ya yıllık 1 buçuk milyon dolar ücret önermeyi planlıyor; fakat Brezilyalı futbolcunun talebi bunun çok üzerinde. Bobo, tam 2.2 milyon euro istiyor. Bu koşullarda anlaşma yapılması zor gözüküyor.
FIFA kurallarına göre sözleşmesinin bitimine 6 ay kala başka kulüplerle görüşme hakkına sahip olan Bobo'nun, bu nedenle Galatasaray'ın yaklaşımına kayıtsız kalmayacağı bildirildi.

BEŞİKTAŞ, GALATASARAY'A BOBO KONUSUNDA ESNEKLİK GÖSTEREBİLİR

Beşiktaş Yönetimi'nin, sağlıklı ve ücreti makul olan bir Bobo'nun takımda kalmasından yana olduğu ancak aksi durumda Galatasaray'a bonservis konusunda gerekli kolaylığı sağlayabileceği belirtildi.

Bobo'nun para konusundaki esnek olmayan talepleri, eşi Raquel'in twitter hesabından Bobo'ya parasal, konularda, haksızlık yapıldığı yönündeki sözleri Beşiktaş - Bobo ilişkisini bir hayli zayıflattı