BIST 10.184
DOLAR 32,27
EURO 34,97
ALTIN 2.463,13
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaşlı İsrailli taraftardan şov

Maçı beş yüze yakın Beşiktaş taraftarı izledi. Türkiye'nin yanı sıra Avrupa'dan, özellikle Londra'dan taraftarlar geldi.

Abone ol

Fenerbahçe ve Galatasaray forması giyen de vardı Beşiktaş'ı destekleyen İsrailli taraftar da... Beşiktaş'ın 3-2 kazandığı maçta tribünlerde renkli görüntüler vardı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

İstanbul'dan gelen, İsrail'de yaşayan Türk taraftarlar ile Beşiktaş'ı tutan 'Çarşı İsrail' grubu üyesi İsrailliler, Siyah-Beyazlıları Tel Aviv'de yalnız bırakmadı. Kale arkası tribünde yer alan yaklaşık 300 kadar futbolsever, takımlarını destekleyip tezahürat yaptı.

ÇARŞI ÜYESİ İSRAİLLİ TARAFTARLAR

Kartal'ın destekçileri, maç öncesinde sahaya ısınmak için çıkan oyuncuları tek tek tribünlere çağırarak, sevgi gösterilerinde bulundu. 'Ülke farklı, aşk aynı', 'Çarşı Israel', 'Çarşı Londra' pankartları asıldı. Maçı beş yüze yakın Beşiktaş taraftarı izledi.

DEV TÜRK BAYRAĞI VE ÇARŞI İSRAİL PANKARTLARI

Türkiye'nin yanı sıra Avrupa'dan, özellikle Londra'dan taraftarlar geldi. Kale arkasında açılan dev Türk bayrağı ve Çarşı İsrail ile Çarşı Londra pankartları dikkat çekti. Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarlar da ezeli rakipleri Beşiktaş'a dün gece Tel Aviv'de tribünde destek verdiler.