BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,17
ALTIN 2.476,17
HABER /  GÜNCEL

Carvalhal maç için ne dedi?

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Maccabi Tel Aviv galibiyeti sonrası değerlendirmelerde .

Abone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Maccabi Tel Aviv maçının son dakikalarında aldıkları riskin galibiyeti getirdiğini söyledi.

Carvalhal, 3-2 kazandıkları maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, maçın zor olacağını beklediklerini ifade ederek, ''İkinci yarının başında golü bulmak bizim için önemliydi. Maçı tamamen kontrolümüz altına aldık ve rakibe pozisyon vermedik. Bir kornerle maç 2-1 oldu. Bu gol hem rakibi, hem taraftarı hareketlendirdi. Sonra 2-2 oldu ve maç zora girdi'' ifadelerini kullandı.

RİSK ALMA LÜKSÜ

''Maç zora girdi çünkü biz 2-2 iken Kiev deplasmanda 1-0 öndeydi'' diyen Portekizli teknik adam, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı: ''Bizim alacağımız mağlubiyet Avrupa Ligi dışında kalmamızı sağlayabilirdi. Stoke City golü bulup beraberliği yakaladı. Biz de risk alabileceğimizi düşündük. Risk alma lüksümüz vardı. Bu riski almamız sonucunda da birkaç pozisyon bulduk ve sonunda da gole ulaştık. Bu risk galibiyeti getirdi. Bu galibiyet bizi mutlu etti.''

QUARESMA SEVİNCİ

Maçta 2 güzel gol atan Ricardo Quaresma'ya da övgüde bulunan Carvalhal, ''Beni en çok mutlu eden Ricardo'nun her geçen gün takım oyunu içine girmesi. Bu canlanması ile birlikte defansa da yardım ediyor. Ofansif olarak da rakibi çok zorluyor. Benim için önemli olan onun takım oyunu içinde işini iyi yapması. Bu aralar da bunu iyi yapıyor'' dedi.