BIST 10.471
DOLAR 32,82
EURO 35,20
ALTIN 2.452,17
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri belli oldu

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda 2. olarak bir üst tura çıkan Beşiktaş'ın bu gece oynanan maçlardan sonra muhtemel rakipleri de belli oldu.

Abone ol

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda 2. olarak bir üst tura çıkan Beşiktaş'ın bu gece oynanan maçlardan sonra muhtemel rakipleri de belli oldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam oynanan maçlarla bir üst tura yükselen temsilcimiz Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri de belli oldu. Cuma günü yapılacak olan kura çekiminde Beşiktaş bu takımlardan biriyle eşleşecek.

İşte muhtemel rakipler:

Şampiyonlar Ligi'nden gelen rakipleri:

Spartak Moskova, Braga, Ajax Ve Twente

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplarını 1. sırada tamamlayan muhtemel rakipleri:

Liverpool, Bayer Leverkusen, Sporting Lizbon, CSKA Moskova, Zenit, Stuttgart, Villarreal, Dinamo Kiev ve Paris Saint Germain.

Bu arada Şampiyonlar Ligi ön elemede Fenerbahçe'yi eleyen İsviçre temsilcisi Young Boys ile UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde yine Fenerbahçe'yi eleyen Yunanistan temsilcisi PAOK bir üst tura çıkan ekipler oldu.

ALDIĞIMIZ SUÇ MEMNUNUZ

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, UEFA Avrupa Ligi'ni Rapid Wien galibiyeti ile tamamladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Takımının UEFA Avrupa Ligi L Grubu son maçında Rapid Wien'i 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Alman Teknik Adam, karşılaşma boyunca oyunu domine ettiklerini belirterek, "Maçın ilk yarısında bulunan iki gol bizi oldukça rahatlattı. Bu maçla grupları galibiyetle tamamladık. Sonucun önemli olmadığı maçlarda böyle güzel futbol oynamak zordur. İki takım saha içinde güzel şeyler yansıtmaya çalıştı." dedi.

Bir gazetecinin "Oyun içinde yaşanan sertliklerle ilgili ne diyeceksiniz ?" sorusuna Alman çalıştırıcı, "Bu gece oynanan maçın sonucu fazla birşey ifade etmiyor. Alınacak sonucun bir anlamı yoktu. Böylesine bir maçta bu şekilde sert müdahaleler oldu. Hakem de agresifliğe prim tanıdı. Bu kadar sertliğin olması anlaşılır gibi değildi." diye cevap verdi.