BIST 10.471
DOLAR 32,76
EURO 35,04
ALTIN 2.459,34
HABER /  SPOR

Beşiktaşı yerden yere vurdu!

A2'deki görevinden istifa eden Sergen, Beşiktaş'ı topa tuttu. Milli futbolcu Yıldırım Demirören başta olmak üzere kulüp için bakın neler söyledi?

Abone ol

Beşiktaş'ın A2 takımındaki görevinden istifa eden Sergen Yalçın çok sert açıklamalar yaptı.

Milli futbolcu, "Beşiktaş'a hizmet etmek için görevi kabul etmiştim. 'Yeni gençler yetiştirebilir miyiz, yeni yıldızlar kazandırabilir miyiz' diye. Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar çalıştığımı hatırlamıyorum. Sadece A2 maçları değil. Sabah akşam mesai, 100'lerce maç izledik. Ortaya bir şeyler çıkardık. Sahada G.Saray'ın 9, F.bahçe'nin 13 puan ilerisinde açık ara lider olarak başarılı sonuçlar aldık. Sadece 1 yenilgimiz 1 beraberliğimiz var. O yenilgiyi de G.Saray maçında hakem yüzünden aldık. Bunların da hiç önemi yok. Burada 4- 5 tane A takımda oynayabilecek oyuncu hazırladık. A2 liginin kurulmasının amacı da buydu. Ne var ki ne yönetimden ne A takımdan ne bir ilgi ne bir telefon, hiç bir şey göremedik" dedi.

Mustafa Denizli'yi yerden yere vuran Sergen sözlerini şöyle sürdürdü: "Alt yapıyla ilgilenen yok. Önemseyen yok. Gençlerin yetişmesinin umurunda olan yok. Bir tiyatro oynanıyor. Federasyon şart koşuyor, camia bastırıyor. O yüzden alt yapıya ilgi varmış gibi değerlendiriliyor. Kendimizi kandırmayalım. Mustafa Denizli bir defa maça geldi. Gelmese de olur. Mesele şahıslarla ilgili değil. Kendi kaderine terk edilmiş kendi yağıyla kavrulan bir kurum olmuş Beşiktaş. Çok yazık!"

5 AYDIR UMUT DOSYASI BEKLİYOR

Sergen yönetime de sert eleştirilerde bulundu ve "Düşünün, 5 ay önce büyük gelecek vaat eden Umut'un profesyonel olması için icra kuruluna yazı yolladık. 5 aydır olmadı. Futbolcu beğeniyoruz. Sözleşme yapılmıyor. Ödeme yapılmıyor. Umut'u veremiyorsun çünkü dosyası 5 aydır beklemede. Ben enerjimi vaktimi neden boşa harcayım. Bu para meselesi değil. Gider başka yerde harcarım. Türkiye'nin her takımında oynayabilecek 4-5 oyuncu var. Böyle bir ortamda Sergen Yalçın'a gerek yoktu. O yüzden ben de istifa ettim inşallah iyi olur." (Sabah)