BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Beşiktaş niye yıldız almadı?

Yeni sezon için çok iddialılar. "Artık opsiyon yok" diyorlar. Neden yıldız oyuncu alınmadığını da "takım ruhu" ile açıklıyorlar.

Abone ol Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, transfer çalışmalarında yıldız oyuncu tercih etmediklerini, takım olmaya katkı yapacak futbolcuları aldıklarını söyledi.

Kenan Öner, BJK TV'de yer alan röportajında, yıldız oyuncu tercihinde bulunmadıklarını belirterek, "Şu anda tam bir takım hüviyetindeyiz. Kadro olarak iyi bir oluşum yaptık. Her mevkide tatlı bir rekabeti yaşatacak futbolcularımız var. Bence bu durum takımın başarısına yüzde yüz katkı sağlayacak'' dedi.

OPSİYON BİTTİ
İkinci kamp dönemi sonunda takımın lige ve UEFA Kupası'na hazır hale geleceğini düşündüğünü kaydeden Öner, ''Bu sezon artık hiç opsiyon hakkımız yok. Kesin olarak hedeflerimize varmalıyız diye düşünüyoruz'' şeklinde konuştu.

''DELGADO'NUN BONSERVİSİNİ ALACAĞIZ''

Kenan Öner, kendisiyle sözleşme yeniledikleri Arjantinli oyuncu Matias Delgado'nun bonservisini almak için Ülker ile görüşeceklerini dile getirdi.

Delgado'nun çok önemli bir futbolcu olduğunu vurgulayan siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, ''İki kaptanın kadro dışı kalmasından sonra kendisine kaptanlık pazubandını verdik. Gerçekten çok kaliteli bir insan. Arkadaşları onu çok seviyor. Kaptanlık işini de layıkıyla yapabileceğini kısa bir süre içerisinde gösterdi. Biz çok ümitliyiz. 2011'e kadar sözleşmesini uzattık. Bonservisi konusunda da Ülker ile görüşeceğiz. Bonservisini alacağız, ondan sonra bütün hakları kulübümüze ait olacak" dedi.