BIST 10.244
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.392,25
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi 20 Nisan Pazar Lig Tv'de saat 19:00'da

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman?, Saat kaçta?, Beşiktaş FB derbisi hangi gün?, Beşiktaş Fenerbahçe maçı saat kaçta?, Beşiktaş Fenerbahçe hangi kanalda?, Beşiktaş Fenerbahçe derbi maçı bilet fiyatları ne kadar?

Abone ol

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman?, Saat kaçta?, Beşiktaş FB derbisi hangi gün?, Beşiktaş Fenerbahçe maçı saat kaçta?, Beşiktaş Fenerbahçe hangi kanalda?, Beşiktaş Fenerbahçe derbi maçı bilet fiyatları ne kadar? 

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta? Beşiktaş FB derbisi hangi gün ?Beşiktaş Fenerbahçe maçı saat kaçta? Beşiktaş Fenerbahçe hangi kanalda? Beşiktaş Fenerbahçe derbi maçı bilet fiyatları ne kadar?

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 20 Nisan Pazar akşamı Fenerbahçe, Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşma Lig Tv'den naklen yayınlanacak. 
 
derbi2.jpgTürkiye Futbol Federasyonu tarafından önümüzdeki hafta maçlarında uygulanmaya başlanacak elektronik bilet sistemine Beşiktaş taraftarı şu ana kadar fazla ilgi göstermedi. İlk uygulamanın Fenerbahçe maçı ile başlayacak olması siyah beyazlı yönetimde derbi maçı için seyirci endişesini de beraberinde getiriyor. Normal bilet satışı olması durumunda 70 bin biletin rahatlıkla satılabileceğini düşünen yönetim 'Passolig' uygulaması ile bu rakamın 35-40 bin arasında kalacağını tahmin ediyor. 


DAHA ÖNCE YARIM GÜNDE TÜKENEN DERBİ BİLETLERİ ÜÇ GÜNDE 2500 SATILDI

Passolig kart satışı ve bu karta yüklenen Fenerbahçe maç bileti rakamları da yönetimi doğrular nitelikte. Kulüpten ve internet üzerinden şu ana kadar satılan ''Passolig'' sayısı 3000 civarı olurken Fenerbahçe maçı için kartına bilet yüklemesi yaptıranların sayısı 3 günde 2500'ü ancak buldu.

Daha önceki maçlarda çıktığı gün tükenen derbi biletlerinin 'Passolig' uygulaması ile bu kadar düşük kalmasının sebebi olarak uygulamanın yeni olması ve taraftarın bu uygulamaya olan olumsuz yaklaşımı gösteriliyor. Fenerbahçe maçının oynanacağı 20 Nisan gününe kadar devam edecek e-bilet satışlarının yine de stadı tamamen dolduracak rakamlara ulaşması beklenmiyor. Derbi maçı için son güne kadar yapılacak satışlar ve kombineler ile birlikte Atatürk Olimpiyat Stadı'na maç saati 35-40 bin arası seyirci bekleniyor.

Fenerbahçe maçı, Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılım yolunda Beşiktaş için hayati anlam taşıyor. Ancak e-bilet uygulamasına denk gelen derbi, Kartal’ı tam destekten mahrum bırakabilir. Bir çok taraftar grubu e-bileti protesto etmek için maça girmemeyi tartışıyor.  
 
besiktas.20140417214317.jpg

BİLETLER ELDE KALDI

Beşiktaş, pazar günü ligin son derbisinde e-bilet uygulaması nedeniyle Atatürk Olimpiyat’ı dolduramama tehlikesiyle karşı karşıya. Biletler cuma satışa çıkta ama ilk gün sadece 2 bin 500 kişi ilgi gösterdi.

G.Saray derbisinde 80 bine yakın rekor taraftara oynayan Kartal, Devler Ligi’ne doğrudan katılım için kazanmak zorunda olduğu F.Bahçe maçında ilk defa uygulanacak e-bilet nedeniyle taraftarının desteğinden mahrum kabalilir. Hürriyet'ten Kenan Başaran'ın haberine göre, Uygulamanın yeni başlaması, taraftarların kafasında cevaplanmayan sorular olması ve bazı taraftar gruplarının da e-bilet’e karşı olmasından ötürü satışlar yavaş gidiyor. Şu ana kadar toplam 50 bin Passolig kartı satıldı ve bunların 15 binini Beşiktaşlılar aldı. Ancak kart alan siyah beyazlıların henüz 3 bin 500’ü derbi biletini yükledi. Maça 18 bin kişi ise kombine ile girecek.